27 december 2014

RaeAnne Thayne - Höstskimmer

Andra boken i serien om den lilla staden Hope's Crossing.

Den här gången får vi bekanta oss djupare med Brodie Thorne som är ensamstående pappa till en tonårsdotter, Taryn. Hon var en av de ungdomar som var med om stölderna och bilolyckan i första boken, Taryn fick stora skador i krocken och håller på att lära sig allting igen och snart närmar det sig rättegång för han som körde bilen i olyckan.

Taryn vill bara komma hem men för att det ska vara möjligt så måste hon ha sjukgymnastik på hemma plan och den bästa för det jobbet är Evie Blanchard som jobbar i pärlbutiken och tidigare var sjukgymnast men hon vill inte tillbaka till jobbet efter allt kaos hon har i sitt egna förflutna.
Brodie och Evie hamnade på felkant första gången de träffades så deras relation är rätt kylig och det sista Evie vill är att arbeta för en man som Brodie, men eftersom Brodies mamma är en kär vän till henne så går hon med på att hjälpa till under två veckor
.


Det här är verkligen feelgood böcker och jag gillar den mysiga staden Hope's Crossing och att böckerna hör ihop både vad det gäller karaktärerna och andra händelser runt omkring.

Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sören Olsson - Tidsresenären

  Luna och Superkraften #6 Titel & Omslag Ett snyggt omslag som passar bra ihop med de tidigare böckerna i serien. Titeln passar rätt br...