24 augusti 2014

Tv - Serier [v34]

Teen wolf s04x09
Vilken tur att inte polisen dog men nu fick vi veta att även han är någonting onaturligt.
Scott Liam och Malia blir jätte konstiga när de är på en fest, det är som att de har blivit jätte fulla men Scott hade inte ens druckit och alkohol fungerar inte på dom men det är några som är ute efter att döda dom men de lyckas få hjälp att kvickna till och överleva.
Lydia och Stiles blir inlåsta på psyket av en som jobbar där, och de började tro att han var den som dödade Meredith och Lydias mormor men det var Meredith som gjorde listan och hon lever.

Under the Dome s02x08
Barbie lyckas maila Julia men hon vill inte riktigt tro på det. Barbie får hjälp på utsidan av en data hacker och får genom han veta att hans pappa ljuger för han och är ute efter att få tag i ägget.
Juniors mamma vill in till the Dome för att få ut sin son och Barbie försöker varna Julia om att inte komma ut för det är inte säkert för dom som kommer ut men vi får inte veta varför.

the Last Ship s01x09
Nu har några blivit försökskaniner för att se om botemedlet fungerar men alla reagerar väldigt olika med utslag, super hög feber, tappar känseln osv. Tillslut insåg doktorn att det var deras egen kropp som angrep de egna cellerna men tillslut överlevde fyra av de fem försöks kaninerna.
Jag förstod direkt att hon skulle vara gravid och bebisen kommer födas immun.
Nu har vi fått börja följa Tom Chandlers familj men frun verkar nu ha blivit smittad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Magnus Nordin - Midsommar morden

Titel & Omslag Jag gillar omslaget och titeln.  Handling Ossians största intresse är seriemördare och olösta mordgåtor.  När han ska väl...