23 december 2013

Tv - serier [v51]

Greys anatomys10x12
April och Matthews bröllopsdag. Jackson ställde sig så klart upp under bröllopet och berättade ÄNTLIGEN hur han verkligen känner för April.
Arizona insåg att hon och Callie nog aldrig kan bli lyckliga ihop igen.
Meredith och Christina redde upp lite grann. Ross är verkligen som Christina och blev för ivrig och misslyckades någon Christina inte hade gjort.
Presidenten ringde till Derek men vi fick inte veta vad det innebar, vi fick ju inte heller veta vem April valde....jag längtar massor till nästa avsnitt.

the Tomorrow people s1x9
Stephen fick veta att det var John som dödade hans pappa, eller att han sköt han i alla fall.
Astrid fick äntligen träffa hela gänget the Tomorrow people och de hittade Jedikiahs flickvän Morgan i utbyte mot att John skulle släppas, ja det gjorde på ett snyggt sätt så inte alla ska veta.
Men sen sköt Jedikiah Morgan helt kallblodigt, eller han låtsades skjuta henne så att de på företaget skulle se hur det låg till.

the Carrie Diaries s2x7
Vilket svin den där River är, tur Carrie fick sin hämnd. Sen pratade Carrie och Sebastian ut och äntligen ut och berättade hur de känner för varandra.
Maggie har ett utomhavandeskap och måste opereras och Carrie blir upprörd över att Sebastian tar på sig skulden att Maggie är gravid och gör det till att det handlar om henne och inte om att Maggies liv är i fara.

Awkward s3x20  *säsongs avslutning*
Bailey sa nej till Matty för att inte såra Jenna så Jenna såg till att de ska gå tillsammans.
Och när hon nästan har chansen igen att få tillbaka Matty så knuffar hon han tillbaka till Bailey, sen gillade jag att hon verkligen har mognat och vill hitta sig själv och inte vara en elak bitch.

Witches of East End s1x10  *säsongs avslutning*
Freyas bröllopsdag och hon säger till Dash att hon inte kan gifta sig med han. Och då åker Dash direkt till Killians båt för att han anser att det är Killians fel att Freya inte ville gifta sig längre.
Dashs mamma brinner upp och Freya, Dash och Killian känner någonting när det händer, de alla tre fick krafter eller mer krafter.
Ingrid öppnade portalen och någon kom ut därifrån. 
Freya for till Killian men då hade Dash redan åkt iväg med Killian och hans båt...
Jag hade gärna sett fler avsnitt på den här säsongen men jag får nu hoppas på en till säsong så jag får ett bättre slut och inte bara massa cliffhangers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mikael Ressem - Kodnamn Styx

  Titel & Omslag Ett väldigt snyggt omslag med en titel som passar perfekt tilol bokens handling.  Handling Militären har elitförbanden....