24 december 2013

God jul!

God Jul på er alla!
Hoppas ni fick en toppen bra julafton, ni som firar i morgon eller även i morgon hoppas även det blir med massor av bokrelaterade klappar som ni har önskat er. (ibland får man ju sånt man inte riktigt vet vad man tycker om för man visste ingenting om boken/saken sedan tidigare) 

Jag har fått 6 stycken böcker och ett bokstöd i form av en uggla så jag är helt nöjd och jag har längtat hela dagen efter att få läsa så jag inom en snar framtid får hugga in på de nya böckerna MEN jag är tok trött nu och i morgon ska vi iväg på middag så hoppas vara piggare imorgon kväll.
Jag fick även Korsordstidningar, eller de kommer komma hem i brevlådan :) 
Kommer även komma ett inlägg med bild på vilka böcker jag fick, men inte idag för jag ska nog snart sova, efter att hundarna fått äta och blivit rastade och man har gjort andra måsten som blir när man håller i en jullunch och sen en julmiddag. 

Nu ser jag framemot nyårsafton och att sen få ta tag i nya mål och möjligheter ;) 
//[Anna]

6 kommentarer:

 1. 6 böcker, låter underbart! God jul :D

  SvaraRadera
 2. God Jul, hoppas du haft en fin dag med dina nära och kära :)

  SvaraRadera
 3. God Jul! Ser fram mot att se vilka böcker du fick :-)

  SvaraRadera
 4. God Jul så här i efterhand!

  Jag fick faktiskt min inspiration till mitt bokprojekt från dig. Du skrev om det i våras :)

  Men en vanlig bok ger 1 poäng och en tegelsten 2. Jag kommer inte riktigt ihåg hur många sidor tegelstenen skulle vara men runt 450 sidor tror jag att jag tar, men där kan jag tänka mig att vara lite flexibel :)

  Det funkar ganska bra för, mig jag ligger hela tiden på minus 3-6 poäng. Men eftersom jag lånar mycket böcker så hjälper det mig inte att beta av dom jag köpt haha :) Men jag gillar faktiskt att ha koll på vad jag ska läsa i excel på det sättet. det är lätt att glöma bort alla böcker man har och har tänkt att läsa. Så jag hoppas att det hjälpe rmig att hålla igång läsandet :)

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...