10 oktober 2013

Tv - serier [v41] del 1

the Vampire Diaries s05x01   *säsongsstart*
Katherine tycker det är lite jobbigt att vara mänsklig.
Elena och Caroline börjar universitetet, Bonnie är död och Jeremey är tillbaka från de döda och höll på att dö igen. Tyler sviker Caroline igen och nu hoppas jag att hon glömmer han.
Stefan ligger i kistan på en sjöbotten och ingen bryr sig om var han är förutom att Elena har en dålig känsla om att någonting hemsk ska hända. Och Silas har tagit form som Stefan och försöker få alla att berätta var Katherine är och sen dödar han Bonnies pappa.
Matt och Rebekah har fått ihop det sen fick han tillbaka sin ring och någon la en förtrollning över han så någonting lär hända även där.

Ett riktigt bra första avsnitt på säsongen och jag tror att den här säsongen kan bli riktigt bra och garanterat spännande!! 

Greys anatomy s10x03 
Konstigt att Meredith och Derek är så slitna när de är lediga från jobbet och har hand om sina barn på heltid, det var inga problem med ett barn och att jobba heltid.
Callie och Arizona är inte lika osams längre men Arizona måste ge Callie mer tid, hon pushar det för hårt. Richard säger till Meredith att han valde fel person samtidigt som i slutet på förra var han nöjd.

Chicago fire s02x02-03
Casey tar hand om Hethers söner och hon körde ihjäl sin kompis för Amy? överlevde inte så nu har Casey Griffith och Ben i 15 månader, tills hon kommer ut. 
Kelly tog tjuren i hornen och frågade Renee om det var sitt barn och hon blev arg men hon erkände i alla fall att han inte är pappan till barnet.
Just nu känns det som att Kelly sätter sig själv i en dålig sits och jag vill ha lite lugn och ro några avsnitt för nu är det så många falska elaka med i serien och man väntar med spänning på vad som ska hända, samtidigt som det inte finns någon bra kärleksstory utan alla börjar snart dejta nya.

the Originals s01x01-02  *seriestart*
Hayley är gravid med Klaus barn och han vill inte veta av henne. Elijah vill att Klaus ska börja bry sig och ta sitt ansvar men Klaus
Klaus lärde upp Marcell och Marcell har en hållhake på häxorna och har jagat ut varulvarna från stan,
Klaus är den första hybriden och det här barnet som Hayley bär är ett underverk. 
Man får följa the Originals både i nutid och då tid och när de är så gamla finns det många storys man kan dra men jag kan inte säga att det här första avsnittet var speciellt bra.
------------------------------------------------------------------------------
Rebekah känner Klaus så bra och förstod direkt att han gjort något mot Elijah. Jag gillar Hayleys och Rebekahs vänskap, den är så klockren och det bästa med serien.
Marcel har verkligen storhetsvansinne. Davina samlade inga plus poäng hos mig.

Heartland s07x01  *säsongsstart*
Åh bästa mys serien är tillbaka! De fick det att verka som att Jack hade dött av en hjärtattack men han har bara varit i Arizona på typ vilohem?
Kul att Peter kom hem och var en fadersgestalt för Georgie.

Beauty and the Beast  s02x01  *säsongsstart*
Kat letar så klart efter Vincent och hon räddade livet på Gabe för att kunna få hans hjälp.
De hittade Vincent men han känner inte igen Kat och JT och verkar inte minnas någonting och även hans ärr är borta. Vincent var ute efter att döda han som har gjort han till den han är men inte för att han vill utan på order av FBI chefen antagligen för att få bort lite lösa trådar, eller för att han vill ha mer makt själv och inte behöva dela den med någon annan.
Tydligen är det Kats riktiga pappa som är chef på FBI och en av de som var med och bestämde för att experimentera med människor och göra dem till våldsamma mänskliga robotar som lyder order.

the Blacklist s01x03
Jag gillar Elisabeth för hon är inte dum och hon är verkligen inte en karaktär som man lurar hur som helst. Men när hon snokar på sin make så börjar hennes nya kollegor misstänka att hon döljer någonting.

Bones s09x04
Polant dödade en av Booths bästa kompisar Flynn och han tog kontakt med Brennan. Äntligen är Polant död och Booth kunde äntligen berätta för Brennan varför de inte har kunnat gifta sig.

Hart of Dixie s03x01  *säsongsstart*
Rose sökte upp Zoe och sen åker Zoe tillbaka till Bluebell och alla tycker att hon mer eller mindre är ett pucko som bara drog utan att säga hejdå, fast förstår inte hur allt kan tycka hon varit taskig mot Wade. Lemon och Meatball är tillsammans, tur det för jag var orolig att hon skulle paras ihop med Wade men Lemon och Wades vänskap är klockren.
Blir kul att se Zoe svartsjuk när Lemon och Wade låtsas vara tillsammans, men alltså kunde inte Zoe ha hittat någon bättre kille i en sådan stor stad?
Men wow vilka blickar mellan Zoe och Wade där i slutet.

Hostages s01x03
De har insett att deras kidnappare oxå döljer saker och även har familjer och planerar nog nu att komma på ett sätt att köpa sig fria. Duncan Carlise blir nu jagad av de som har anlitat han att se till att presidenten dör, men det betyder ju att oavsett när presidenten dör så kommer de göra sig av med Carlise.Ellen var och pratade med Carlises dotter och fick en bra kontakt med henne samtidigt som hon fick veta att han jobbar inom FBI.
Morgans pojkvän fick veta att hon är gravid och han gick sen hem till henne och pratade med hennes pappa (som så klart var Carlise tog på sig rollen som)om att han vill gifta sig med henne.
En av kidnapparna besökte knarklangaren som slog ner Jake och gav igen och sa att Jake numera arbetar för han och att de ska lämna han ifred.
Brian funderar på att på något sätt sticka med sin familj eftersom han har förstått att även om presidenten dör så kommer även de att dö.

Haven s04x04

Äntligen kom Audrey ut från ladan som hon varit i senaste månaderna fast hon tror fortfarande att hon heter Lexi och hon vägrade döda Nate.

Played CA s01x01
  *seriestart*
En drama serie som innehåller en special enhet CIU inom polisen som jobbar under cover. Det var ett riktigt spännande första avsnitt även om man så här i första avsnittet mest fick lära känna karaktärerna men jag ska helt klart ge den här serien en chans.

Supernatural s09x01  *säsongsstart*
Dean går till kyrkan och ber någon ängel komma och hjälpa Sam där han ligger döende på sjukhuset.
Castiel är mänsklig men alla änglar har fallit och är super arga på han. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [Juli 2021]

  Rec.ex Läst & Recenserad Rec.ex Påbörjad  Rec.ex kommer ut i augusti Rec.ex:  3 Överraskningar:   0 Köpt/Fått:   Läst:   10 Rensat bor...