12 oktober 2013

Amanda Stevens - Dockmakaren

Claire Duocettes dotter försvann för sju år sedan och eftersom det aldrig har funnits några ledtrådar så antar man vid det här laget att hon är död.
Men när Claire ser en docka som är lik hennes dotter Ruby blir hon lite ivrig och ska springa över vägen men blir påkörd av en bil och måste ligga på sjukhus.
Eftersom Claire har "sett" Ruby så många gånger tidigare så är det ingen som tror på henne och när Claire själv får en chans att ta sig till affären där dockan satt i skyltfönstret så är den inte kvar och butiken verkar stängd.

Jag tyckte att det var lite väl spoilat på baksidan av boken så jag tänker inte skriva mer än så där i handlingen för alla fattar ju att boken handlar om Claires jakt på sin dotter eller åtminstone sin dotters mördare för att få veta vad som egentligen hände. Tyvärr fick man inte riktigt ett bra avslut utan det lämnades lite lösa trådar. Men boken var allt spännande och hade en hel del twister. 
Betyg 3 av 5

Boken finns att köpas på  Harlequin  Adlibris  CDON

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...