31 oktober 2013

Richelle Mead - Löftet


Fjärde delen i Vampire academy serien. (Spoiler varning!!)

Attacken mot S:t Vladimirs skola påverkar hela skolan men speciellt Rose eftersom hon förlorade sin kärlek Dimitri där och han fick inte bara dö utan han blev en Strigoi.
Vilket löfte ska nu Rose hålla, det hon lovade Dimitri om att komma och döda han om han någon gång skulle bli en Strigoi eller det till Lissa om att alltid finnas där för att beskydda hon.
Men kan man verkligen döda den man älskar? Och när det gäller Strigoi så får man inte tveka för då kommer allting förändras. 

Jag gillade att få följa med på Rose resa, att få veta mer om Strigoi att de faktiskt oxå har en typ av känslor, eller att de fastnar i det som var innan de dog snarare. 
Vilken spännande cliffhanger med Dimitris brev. 
Jag hade hoppats Rose skulle lyckas döda Dimitri och nu bli tillsammans med Adrian men hon kanske i alla fall har accepterat att han är död eller kommer hon försöka se om hon kan göra han levande igen?
Betyg 4 av 5

Boken finns att köpas på   Adlibris   Bokus   CDON

1 kommentar:

  1. Jag har tvingat min mamma läsa VA och hon har precis läst ut löftet. Hon ringde till mig och var helt tokig. Hon trodde inte det fanns nå fler böcker i serien ;) tänk va hemskt det vore!

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...