25 oktober 2013

Bokbloggsjerka 25 – 28 oktober

Jag har varit borta så mycket de senaste helgerna så jag har valt bort jerkorna för att jag inte har känt att jag har haft tid med att läsa alla andras svar vilket jag annars gör. 
Men som jag har längtat till idag för att äntligen får göra en jerka och det var dessutom en super rolig fråga :) Om du oxå vill svara på frågan så gå in HÄR så kommer du direkt till Jerkan.

Den här gången frågar Annika om vi har tänkt läsa någonting som lämpar sig för Halloween och om vi ska det så vad har vi tänkt läsa.

 

Jag är SÅ enormt sugen på att sätta mig ner och bara läsa skräck, rysare och thrillers, det är även sånt jag vill se om jag slår på en film eller tv-serie. 
MEN jag har fått in massor med rec.ex och måste prioritera dessa + att jag har fortfarande inte börjat med 3på3 utmaningen...
MEN då kommer vi till den där delen där jag faktiskt har sparat på vissa böcker och längtat sedan i februari att det skulle bli oktober så att jag äntligen kunde få till den perfekta skräck läsningen med mörker ute, tända ljus och en brasa inne, så jag har ju så klart en lista med böcker och några av dessa hoppas jag hinna med i höst. 

Magnus Nordin - Djävulens märke
Frida Arwen Rosesund - Förvriden 
Hanna von Corswant - Barnflickan
Dean Koontz - Invasion
P.D. Martin - Vision av mord
Kenare Blake - Anna klädd i blod
Jeffery Deaver - Blunddockan
Stephen King - (Någon av de olästa som jag har)  

Om ni har läst någon av böckerna så berätta vilka jag ska prioritera eller vilka som kan få gömma sig i bokhyllan till nästa år.

20 kommentarer:

 1. Invasion läste jag för några år sedan och vad jag kommer ihåg så var den rejält otäck. Ända till runt slutet, då blev det bara lite väl mycket :)

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt också tänkt läsa Stephen King om jag hinner med!

  SvaraRadera
 3. Även jag har tänkt läsa Stephen King om tiden räcker till!

  SvaraRadera
 4. Magnus Nordin - Djävulens märke

  Den här boken står på min att läsa lista, ska ta tag i den så fort jag 1. kommer ihåg den och 2. har tid :P
  Men den verkar bra!

  Hanna von Corswant - Barnflickan

  Den här boken har jag läst och låt mig uttrycka det som sådan att det finns bättre (och läskigare om man vill det) böcker i världen. Stor besvikelse blev det för mig i alla fall. :(

  SvaraRadera
 5. Skräck är inget för mig men när du skriver det så där så låter det nästan lite mysigt :)

  SvaraRadera
 6. Du har några av mina King-favoriter olästa - Cujo, Den förskräckliga apan och andra berättelser, Talismanen, Den gröna milen, Drömfångare, Drakens ögon... Fast av dem tycker jag nog att Cujo och Den förskräckliga apan är mest skräck!

  SvaraRadera
 7. Jag läser inte mycket skräck , för jag har för livlig fantasi!

  SvaraRadera
 8. Det lät riktigt stämningsfullt att tända ljus och en brasa och slå sig ner med en rysare. Men jag tror att jag personligen hade fått ett hjärtstillestånd orsakat av rädsla på kuppen :)

  SvaraRadera
 9. Roligt med flera intressanta boktips! Håller med om att hösten är perfekt för att läsa nåt läskigt, eller varför inte en deckare. Hög mysfaktor!

  SvaraRadera
 10. Av din lista har jag endast läst Dean Koontz och Stephen King, men de är bra.
  www.nathaliesjogren.wordpress.com

  SvaraRadera
 11. Invasion är riktigt bra tycker jag :)

  SvaraRadera
 12. Hu då! Jag kurar hellre skymning med en historisk roman.

  SvaraRadera
 13. Är lite lättskrämd så skräck står inte högt på läslistan, men kan tänka mig Koontz :)

  SvaraRadera
 14. Det var ju en rejäl lista :-)

  SvaraRadera
 15. Blir rec ex för mig med, har trillat in hur mycket som helst här hemma :) så ingen skräck för mig men hoppas du hinner med någon av dessa. Anna klädd i blod har jag läst och den gillade jag verkligen.

  SvaraRadera
 16. Har inte läst någon av dem, har varit lite dålig på skräck. Men nu har jag satt upp senaste Stephen King på min måste köpa lista.
  Trevlig läshelg!

  SvaraRadera
 17. Jag har bara läst Anna klädd i blod o den var inte så spännande. Men just nu läser jag Stephen Kings senaste Dr Sleep o den är allt läskig :)

  SvaraRadera
 18. Koontz och King var favoriter när jag var yngre, numera blir det inte så mycket renodlad skräck men Deaver står faktiskt på min läslista och jag har läst annat av Magnus Nordin och gillat. ;)

  SvaraRadera
 19. Det var en rejäl hög, särskilt om du kombinerar det med rec.ex och 3 på 3... Jag skulle nog blivit lite lätt stressad, kan tycka att det är nog jobbigt med biblioteksböckernas återlämningsdatum...

  SvaraRadera

I min brevlåda [Juli 2021]

  Rec.ex Läst & Recenserad Rec.ex Påbörjad  Rec.ex kommer ut i augusti Rec.ex:  3 Överraskningar:   0 Köpt/Fått:   Läst:   10 Rensat bor...