29 september 2013

Tv - serier [v39]


Hostages s01x01  *seriestart*
En skräck/thriller serie, som jag har höga förväntningar på och det här första avsnittet gjorde verkligen att jag vill se mer.
Det är flera gisslan draman i det här avsnittet och vi får lära känna lite olika karaktärer.
Vi får bland annat se vad folk är beredd att göra eller inte göra för att rädda sin familj, hur en pappa kan ta en annan familj under vapenhot, hur gisslan och gisslantagarna får olika relationer.
Jag gillar att man känner igen några av skådespelarna från andra serier/filmer.

the Blacklist s01x01  *seriestart*
Raymond "Red" Reddington står högst upp på FBIs most wanted lista när han själv en dag promenerar in på FBIs högkvarter i Washingtong DC. Han säger att han har information att ge till FBI och att de båda är ute efter att få tag i samma man, en man som FBI tror är död men som Red fort bevis fortfarande lever men under annan identitet.
Red vill sammarbeta men under det villkoret att han bara pratar med Elizabeth Keen, som är nyexaminerad profilerare inom FBI.
Jag fastnade direkt både för flera karaktärer och för storyn.

2 Broke girls s3x01 *säsongsstart*
Caroline och Max öppnade sin nya cupcake shop, de tjafsade lite med Han om hyra och deras första kund dog utanför.

Castle s06x01  *säsongsstart*
Kate svare JA när Castle friade så nu hoppas vi på bröllop. Alexis kom hem med en ny kille.
Castle la näsan i blöt och fick andas in nå luftburet gift så han har nu bara 24 timmar kvar att leva och mer om det får vi se i nästa avsnitt.
En riktigt bra säsongsstart även om vi såklart förstår att Castle inte kommer dö.

Haven s04x02 
Audrey har äntligen börjat inse att han killen i baren nog talar sanning så nu lär det inte dröja så länge tills hon är tillbaka i Haven däremot skulle det vara roligt om hon den här gången valde Duke och inte Nathan. Fast det borde kanske bli så om hon ska döda Nathan.

New girl s03x02
Vilket dåligt avsnitt! Jess försökte hänga med de coola lärarna på skolan och det kändes mest bara patetiskt. Schmidt har fortfarande inte valt mellan Elisabeth och Cece.
Men Nick och Jess relation är helt klart det bästa i den här serien!

Chicago fire s02x01 *säsongsstart* 
Kelly och Renee ska flytta ihop och ska ha barn men Shay misstänker att det inte är Kellys barn och han vill inte lyssna på det.
Kelly verkar oxå ha en mordbrännare efter sig och det kanske är bebisens riktiga pappa?
Jag tror att storyn den här säsongen är om brandstationen kommer bli kvar eller inte.

Jeff Clark kommer vara en mullvad, för chefen högre upp, jag hoppas att han kommer vara mer lojal till sina kollegor än till hon som vill lägga ner brandstationen.
Heather körde full så hennes vännina blev skadad och hon blev gripen av polisen, jag hoppas de slutar försöka para ihop henne och Casey.

Jag vill verkligen se Mills med Gabriella men ska hon tråna efter Casey samtidigt så hoppas jag att spinoffen på Chicago fire ska ha med Mills och att han där får en ny love story.

NCIS LA s05x01  *säsongsstart*
Vilket spännande och sorgligt avsnitt när alla verkligen visade känslor och det blev så intimt. De är verkligen ett bra team och nu hoppas jag att det kommer hända någonting mellan Kensi och Deeks.

How I met your mother s09x01-02 *säsongsstart*
Hela den här säsongen ska handla om Robin och Barneys bröllop eller snarare all planering och allting som händer på vägen fram till D dagen. Roligt när vi får träffa på Teds blivande fru.

Marvel agents of S.H.I.E.L.D  s01x01   *seriestart*
Oj vad svårt att beskriva vad den här serien handar om efter bara ett avsnitt, det är onda och goda sidor, det är folk som man har experimenterat med och har superkrafter.
Vi fick träffa på lite olika karaktärer men man fick inte se nog för att få en åsikt om karaktärerna eller om själva serien, de borde ha börjat med ett dubbel avsnitt.

Revolution s02x01  *säsongsstart*
Sex månader senare. Charlies morfar lever och hon lyckades även hitta Monroe(Jimmy King kallar han sig nu) och hon har fått nog av sin mamma vilket jag bara tycker är sunt!
Aaron blev dödad av ett spjut av nå folk som påminner om grottmänniskor, de kom för att försöka ta kvinnorna och de lyckades ta Miles och sheriffen. Men överlevde Aaron trots allt?
Jag gillade inte alls det här avsnittet, det hoppades och man fattade inte riktigt vad som hade hänt och inte hänt och det känns som att Jarlie inte lär hända :(

4 kommentarer:

 1. Hm Hostages borde jag nog spana in!

  SvaraRadera
 2. New girl, jag älskar new girl! Men Winston var helt klart favoriten i det här avsnittet! Även förra då han skulle bygga pussel ;)

  SvaraRadera
 3. Om jag har förstått det hela rätt så är inte Jarlie slut än och om de skulle vara slut på riktigt så har serieskaparna gjort bort sig rejält!

  SvaraRadera
 4. Shield är nog tyvärr inte så hot som alla hoppades på! :(

  SvaraRadera

I min brevlåda [November 2021]

2 överrasknings rec.ex 12 köpta böcker, 1 läst Från toppen, Rec.ex (läst), Överraskning, 3 köpta på röda korset Rec.ex:   1 Överraskning:   ...