28 september 2013

Camilla Grebe, Åsa Träff - Innan du dog

Den här spänningsromanen är #3 i serien om Siri Bergman.

Nu har Siri hunnit bli mamma och kärleken till sambon Markus växer sig starkare och starkare, hon känner att hon äntligen har hittat hem och vågar tro på framtiden. 
Siri har bestämt sig för att äntligen släppa taget och göra sig av med sakerna som ligger på vinden som tillhörde Stefan, hennes före detta man som tog livet av sig.
Men när hon går igenom grejerna för att inte råka kasta någonting viktigt så börjar hon inse att hon nog inte kände Stefan så bra som hon trodde och eftersom Siri är så nyfiken av sig så måste hon så klart börja snoka reda på hur allting egentligen ligger till. 
Siri tappar allt mer greppet om tillvaron och Markus blir mer och mer förtvivlad över Siris lögner och att hon inte kan släppa taget om det förflutna.

Jag gillade boken, den var super spännande och äntligen fick Siri göra upp med sitt förflutna så jag hoppas att vi kommer slippa Stefan nu i framtida böcker.
Aina hade en liten roll i den här boken och jag förstod direkt vilken roll hon skulle ha och jag hade rätt. Men vilket bedrövligt slut på boken!! Vi lämnas i en cliffhanger, alltså boken är jätte spännande så får vi en epilog på kapitlena som rörde det tidigare inte i nutid alltså så det som hände i nutid tog bara slut och man fick som inte riktigt veta hur det gick för de olika personerna.
Jag har dessutom läst ca 100 sidor in i Mannen utan hjärta som är bok 4 och där tog man inte heller upp någonting om det, och det dåliga slutet sänker betyget till en trea.
Betyg 3 av 5

Boken finns att köpas på   Adlibris   Bokus   CDON

2 kommentarer:

  1. Denna serie har jag inte läst men är väldigt sugen på att läsa den. Åh alla dessa serier man börjar på hela tiden ;)

    SvaraRadera
  2. sv: Jag förstår vad du menar. Men jag var så taggad av att Revoution var tillbaka så jag tror inte att något hade fått mig att tycka det var dåligt, men man fick verkligen konsentrera sig för att ens ha en chans att hänga med...

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...