15 september 2013

Tv - serier [v37]

Graceland s1x11-12  *säsongsavslutning*
Briggs flyr fältet efter att ha involverat nu alla i sina problem endel med han endel mot han, men vad kommer nu hända när har sticker från Graceland.
Jag gillar verkligen Mike & Paige tillsammans och Johnny är oxå en stor favorit. Charlie Briggs och Dale har jag lite svårare för, ibland gillar man dem ibland inte.
Mike räddade Charlie och Briggs från den där sjukt skumma snubben och sen skickar de Mike på jobbet han i grund och botten var intresserad av.
Och nå tonårspojkar hittar bandet samtidigt som Briggs berättar en hemlighet för Mike, jag hoppas han återvänder för vill se mer av gänget i Graceland.

Do no harm s1x13  *säsongsavslutning*
Så Ian dödade Jason och är den som egentligen bor i kroppen, och att då avhysa Jason är ju lite självklar på sitt sätt men Ian är ju så elak och Jason så snäll och god så man önskar det blir tvärtom.
Vi får hoppas det kommer en till säsong för vi fick ju inte veta hur det gick med operationen, den kanske inte lyckades, och vi fick inte heller veta vad som hände med Ruben.

Under the Dome  s1x12
Vilket spännande avsnitt!
Fler och fler får insikt i att Big Jim bara försöker göra det som är bäst för han själv och han skjuter de som kommer på sanningen om han. Äpplet faller inte långt från trädet så inte konstigt Junior är som han är med Big Jim som pappa.
Men förstår inte hur Linda inte bryr sig när Big Jim har Joe och Norrie inlåsta och sen sätta span på dem, hon är ju rätt knepig Linda.

Back in the game s1x01   *serie start*
Det här är en komedi serie om Terry och hennes son Danny som efter en hemsk skilsmässa nu har flyttat och sonen vill spela baseball för att imponera på en tjej.
Terry träffar en av de andra pojkarnas mamma och de klickar direkt. 
Jag tror att den här serien kan bli hysteriskt rolig för Terry vägrar ta skit och hittar alltid på saker.

Covert affairs s4x09
Jag blir mer och mer förvånad över att Annie inte är internationellt efterlyst.
Annie fick lov att hjälpa Teo att fly för att Wilcox försöker sätta dit han för att ha skjutit ner den där helikoptern med en missil och sen går Wilcox ut i media och lider med de anhöriga till de döda.
Auggie blev fri och kanske Colder inte deras fiende utan att han bara är som ett litet barn som känner sig utanför och då motarbetar dem.
Arthur försökte hjälpa Teo genom att fixa vård men tyvärr överlevde han inte och nu kommer antligen Arthur jaga Wilcox för att hämnas.

Ironside s1x01  *serie start*
En polis serie som handlar om Robert Ironside som sitter i rullstol sedan han blivit skjuten, hans team är handplockat. Robert låter inte sitt handikapp stoppa han utan han jobbar för fullt och är en riktigt tuff polis och han tränar ett ishockey lag.

Kul att få se Spencer Grammer från Greek igen. Det här är verkligen en serie som jag har tänkt ge en chans och jag tror att jag kommer se varje avsnitt så fort det kommer ut.

Wolfblood s2x01  *säsongs start*
Maddys vänner vet nu att hon är varulv/varg och Rhydian är tillbaka. Men det är några andra vargar som jagar Rhydian men Maddy och Rhydian fixade problemet som tur var.
Vem är hon som kommer i framtida avsnitt, Rhydians ex eller syster?

Trophy wife s1x01   *serie start*
En komediserie, Kate (Malin Åkerman) träffar Brad på en bar och det slutar med ett besök på akuten för båda två, där får Kate möta Brads tre barn och två exfruar.
Jag ska ge den här serien en chans men vet inte riktigt om det är min typ av humor...

Haven s4x01  *säsongs start*
Audrey och Duke överlevde och Duke kommer ihåg allting men Audrey heter nu Lexi och jobbar som servitris och alla problem som fanns tidigare finns ännu kvar.


1 kommentar:

  1. Under the dome tycker jag verkar intressant och ska försöka se nån gång.

    SvaraRadera

I min brevlåda [November 2021]

2 överrasknings rec.ex 12 köpta böcker, 1 läst Från toppen, Rec.ex (läst), Överraskning, 3 köpta på röda korset Rec.ex:   1 Överraskning:   ...