15 september 2013

Något ni skulle vilja se?

Jag funderar på att visa er mina bokhyllor, har ju dock inte alla mina böcker i bokhyllorna utan även utspridda lite överallt men är det någonting ni skulle vilja ta del av?
Vet dock inte om det fungerar att lägga upp en video i min blogg, för sist när jag skulle visa en video från youtube så fungerade det inte men skulle ju annars kunna lägga upp den på youtube och bara länka den eller bara fota massor, det vore nog enklast med bilder när jag har böcker i 4 olika rum... 
Men det beror ju på om det är någonting som ni vill se!?!

Det kommer komma massa inlägg med mina lästa och olästa böcker, tänkte först fota två hyllor på varje bild men insåg att nä det går ju inte för då ser ni inte vad det står för böcker i bokhyllan om det inte är bokryggar ni sedan innan känner till.

6 kommentarer:

  1. Skulle vara intressant att se både dina olästa samt lästa böcker :) Om du orkar ta dig tiden att göra ett sånt inlägg såklart :) Gör det som är lättast för dig helt enkelt. Jag tycker alltid det är roligt att titta på en video över folks bokhyllor samtidigt som det är kul att se bilder med.

    SvaraRadera
  2. Det är kul att se andras bokhyllor :)

    SvaraRadera
  3. Det är kul att se andras bokhyllor :)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...