8 september 2013

Tv - serier [v36]

Covert affairs s4x06-07
Vad spännande nu när Annie ligger lite risigt till men så klart att hon lyckas nästla sig in i utredningen
och allting för att Henry Wilcox vill att hon på heltid ska hjälpa honom.
Att det skulle visa sig att Auggies ex fru Helen fortfarande lever, men hon försvann lika fort ut från serien igen. Men vi får se om Annie och Auggie kommer göra slut nu och det vill jag INTE!

Under the Dome s1x11
Junior är fortfarande fokuserad på att det ska vara han och Angie.
Nu är jag ännu mer irriterad på Max som bara gick och sköt Julia så där för att Barbie inte gör som hon vill, men skönt att i alla fall Big Jim oxå vet vem som gjorde det.
Vilken tur att Barbie är som värsta McGyver och räddade Julias liv, och det är säkert som Joe sa att Barbie är den som ska rädda dem alla.
Och Big Jim försöker få Linda att misstänka att Barbie har något fuffens för sig.
En Tornado, för att Junior lämnade och inte ville ha med the mini dome att göra, och vilken obehaglig syn de hade att de måste döda Big Jim för att the Dome ska försvinna.

Homeland s3x01
Äntligen är Homeland tillbaka. Dana verkar vara på fötterna igen efter sitt självmordsförsök, dock kändes hennes kille skum.
Carrie är nervig och är inte så bra på att hantera sina känslor - som vanligt. Och nu står det i tidningarna att Carrie och Brody hade en sexuell relation och det är verkligen någon som låter hon få skulden för allting.

Do no harm s1x10-12
Jason hade tänkt ta livet av sig men när han fick träffa Cole ändrade han sig.
När Jason tog en paus från jobbet så fick man ta del av en hel den händelser som hänt tidigare. 
Ian lyckades få Ruben att börja göra knark på en hemlig nattklubb.
Ian och Jason försöker döda varandra när man helt plötsligt gör en MRI och hittar en hjärntumör men det är bara en fejkplan för att göra en hjärnoperation och stänga av Ian den vägen.
Jag minns att de gjorde en MRI i ett tidigare avsnitt för att han hoppades ha en hjärntumör men att de inte hittade någonting så jag gick inte på det.
Ian tog Cole för att hindra Jason att bli opererad men de hittade Cole så Jason blev i alla fall nedsövd för operation och man fick se hur Jason och Ian var tvillingar.

Covert affairs s4x08
Vilket spännande avsnitt, vad konstigt att man får göra husrannsakan utan bevis och ta vad som helst. Jag är inget större fan av Annies chef och nu är Annie på flykt och Auggie ligger risigt till. Nu måste Annie kanske byta sida för att reda ut den här, Wilcox slutar aldrig hoppas på att Annie ska hjälpa hon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...