25 augusti 2013

Tv - serier [v34]

Graceland s1x09
Charlie misstror verkligen Briggs och jag hoppas hon får ett bra samarbete med den där polis snubben. Nu blev Mike knivskuren och det var nog rätt illa med han när han fick en morfinpump. Men visst verkar Paige vara lite betuttad i Mike?
Men att det var Mikes uppdragsgivare som var han som knivskar Mike var lite otippat och att han ser går efter Briggs men själv lyckas bli skjuten är klantigt men var nog bäst för alla.

Switched at Birth s2x21 *säsongs avslutning*
Vad jobbigt för han som kom med dockan till Angelo, men då förstod jag att de skulle bli delad vårdad och att hon skulle få 3 pappor.
Så typiskt att Ty ska bli skickad till strid, kommer han ens komma tillbaka nästa säsong? Varför gjorde han inte bara slut med Bay istället för att fortsätta få hon att tro att han varit otrogen.
Bay kommer bli så arg när hon får veta att Marybeth visste att Ty ljög.
Vilket fint tal Emmett höll för Toby och Nikki sen blev det inget bröllop utan de gifte sig statligt.
Daphne hamnade verkligen i trubbel men sen gick hon ut med hela storyn.

Teen wolf s3x12
Allison Stiles och Scott vaknade upp när allting startade för dem och på riktigt var de borta i 16 timmar. Alla utom Jennifer överlevde. Scott blev en alfa och hans pappa verkar bli kvar med Scott gillar han inte. Derek tog med sig sin syster Cora och drog någon annanstans.
Ingen tjej till Stiles, Lydia dejtar  en tvilling och den andre har en pojkvän. Allison är med Isaac så det är Scott och Stiles igen.
Dereks bror är en alfa han har bara inte sagt det till någon.

Under the dome s1x09
Junior är ju lite vettig ibland och konstigt att hans mamma målade tavlor om de där rosa stjärnorna som faller. Att Big Jim skulle förespråka att samla in alla vapen kändes som ett stort steg men vi får väll se hur det kommer gå med det. Duke var inte så ärlig som många trodde.
Den där Max gillar jag inte, men jag tycker att storyn med Joe, Norrie och Angie är så mycket bättre.
Magkänslan när Junior såg vad Big Jim höll på med gav mig känslan av att Junior kommer bli god och att man kanske kommer få ändra åsikt om han, han kanske är den "fjärde handen"?

Saving hope s2x09
Jag hade hoppats på ett mer romantiskt avsnitt men Joel blev i alla fall singel, men vilken konstig tjej han hade som dumpade han för att han jobbar med sitt ex.
Joel stöttar verkligen Alex och man känner verkligen att Charlie mest bara lever i sin bubbla.

Rizzoli and Isles s4x09
Vilket läskigt avsnitt.Dock väldigt förutsägbart om vem som var huvud mördaren.
Det känns så hemskt att han som spelar Detectiv Barry Frost som på riktigt heter Lee Thompson Young har dött. Han avled av en skottskada som han själv har orsakat. R.I.P.

Graceland s1x10
Störd Briggs är som såg till att Bello fick se Mike och Charlie pratandes på fängelset.
Skönt att Mike och Paige pratade ut i alla fall så han har någon som vet någonting, och det är tur att FBI inte tror att det är Mike som har dödat hans chef utan misstänker Briggs.
Jag blev super förvånad när Bello ville träffa Mike,

1 kommentar:

  1. Jag tycker också att Paige verkar gilla mike, det är mitt nya ship i serien! :)

    sv: Jag har en sommarbutik där jag säljer glass och inredning. Som tur var så var inte mycket taget eller förstört :)

    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Jussi Adler-Olsen - Natriumklorid

  Avdelning Q #9 Titel & Omslag Inte ett så där jätte intressant omslag och titeln? Ja jo den har med handlingen att göra men känns inte...