4 augusti 2013

Tv - serier [v31]

the Killing s3x10
Usch nu dog han i fängelset och jag vet fortfarande inte riktigt om han var skyldig eller inte, men det får vi nog veta snart...

Do no harm s1x05-06
Inte snyggt att Ian låg med en tjej som verkade ha dubbla personligheter men nu blev hon ju bra och Ian fick äntligen göra någonting bra men vad otacksam hon var.
Nu fick vi äntligen bakgrunds faktan om Olivia Ian/Jason.
Lena fick nog en tankeställare av att den där killen stack, för älskar man verkligen någon så kämpar man, man kan ju inte ge upp med en gång.

the Bridge US s1x01-03
Man hittar en kropp som är delad på mitten, och ligger precis på gränsen mellan Usa och Mexico, så poliserna kommer ihop sig lite om vems utredning det är.
Men det visar sig att det är två kroppar, och att det är en seriemördare som är på båda sidorna om gränsen vilket innebär att Sonya Cross & Marco Ruiz måste sammarbeta för att hitta mördaren.

Switched at Birth s2x18
Nej inga Emmett, Bay, Ty triangeldrama tack. Shit vad Ty blev svartsjuk vilket man kan förstå på ett sätt för ex är ju alltid ett känsligt ämne och han är säkert jätte orolig över att förlora Bay när han måste åka tillbaka till Afghanistan.
Kommer Bay och Ty gifta sig innan han åker?
Jag trodde att vi hade blivit av med Chef Jeff men tydligen inte förstår dock att Daphne blev sur på sin pojkvän för han är inte shysst och jag ogillar han verkligen!!
Kul att Travis och Mary hittade varandra!!
Jobbig sits Toby hamnade i efter att ha varit i fängelset och fått höra sanningen om Nikkis pappa, att han var en knarklangare.

Crossing lines s1x07
Så bra serie!! Påminner om filmatiseringen om Arne Dahls A-gruppen, olika individer som tillsammans ska lösa olika fall. Så det blir mycket action och drama samtidigt som man får veta lite mer och mer om personernas privatliv. Sen att man har olika åsikter om de olika karaktärerna samtidigt som man har åsikter om de olika fallen.

Teen wolf s3x09
Det är rätt roligt att tvillingarna är kär i olika personer, en är gay desssutom.
Vilken mystisk musik det var i det här avsnittet.
Men nej var trist att läraren(Dereks tjej) visade sig vara elak i alla fall, jag hoppades ju verkligen att hon skulle joina deras team och att hon och Derek skulle vara ett par. 
Nu vet vi vad Lydia är i alla fall "the screaming woman", så vadå hon är ond egentligen eftersom varulvarna reagerar negativt på skriket.
Äntligen fick Stiles pappa veta sanningen om allting! Snacka om bra avsnitt nu får vi se var det här kommer leda i fortsättningen.

Under the dome s1x06
Stackars Angie som har Junior efter sig, men det är då en långdragen story. Big Jim har i alla fall självinsikt i att hans son är konstig och hade faktiskt ett bra erbjudande om att Angie och Joe blir omhändertagna och att Junior inte får röra henne igen bara hon är tyst om det.
Jag skulle nappa på det erbjudandet i den där situationen, vad ska hon annars göra, hon har ju inga vittnen och Big Jim och Junior kan ju säga att hon hittar på.
Förstår inte att folk är så egocentriska att de inte vill dela med sig, fast i den där sitsen så tänker nog alla på att de vill överleva så länge som möjligt.
Joe och Norrie är nog rätt så betydelsefulla för the Dome, vad nu det ska innebära.
Barbie och Julia har nu fått ihop det, ja folk reagerar ju lite konstigt i en sådan där situationen och söker nog lycka trots allt.

the Fosters s1x09
Det var Lena som blev skjuten och att Mike sköt Anas ex pojkvän och äntligen börjar alla korten ligga på bordet. Vad kul att få se hur Lena och Steph träffades.
Jesus och Marianas mamma ljuger verkligen hela tiden för sina barn och jag ogillar hon verkligen, hade varit en bättre story om hon hade blivit ren och kom för att försöka få vårdnaden om sina barn.
Jag gillar ju Wyatt varför skulle han se att det finns något mellan Callie och Brandon, och så typiskt att Talya är tillbaka igen. Såg ni vad lycklig Callie såg ut när hon gick mot Brandon?

Twisted s1x08
Jobbigt för Rico när Jo sitter och berättar allt för han om hur hon känner för Danny samtidigt som han är så snäll och försöker stötta henne.
Tyler är verkligen en hemsk person och som han utnyttjade Jo, och vilka elaka "skämt" de hade mot Danny. Sen att hans mamma går och erkänner mordet på Regina kändes ju inte riktigt rätt, gör hon det för att skydda Danny?
Vad läskiga de där i Danny maskerna var och att de klädde ut sig som han och gjorde läskiga saker.

Continuum s2x11-12
Verkligen inte schysst av Julian att försöka sätta dit Alec för saker han är oskyldig till. Men nu är den där teleporteringsbollen färdig?

Konstigt hur man sätter icke existerande människor i fängelse och han som blev gripen är inte lite tokig som ser den där äldre gubben överallt.
Det kändes lite otippat att Jason skulle vara Alecs pappa. Det är så många team i den här serien och alla mot alla fast samtidigt jobbar vissa tillsammans och vilka är egentligen onda och goda? 
Äntligen fick Alec veta sanningen om Emily och hon fick ta ställning till vilket "team" hon vill tillhöra och slåss kunde hon verkligen så va tusan har hon för bakgrund egentligen? Så typiskt att hon blev skjuten och dog när jag äntligen gillade henne och är det nu det här som grundar sig i att Alec gör mycket som blir dumt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...