7 augusti 2013

Richelle Mead - Törst

[Vampire Academy 1]
Filmen kommer i januari 2014 och jag vill gärna ha läst boken/böckerna först.

Rose har kortstubin, är rapp i käften, hetlevrad och en envis dhampir(halvvampyr) men hennes bästa
För två år sedan rymde de från sin internatskola S:t Vladimir för de ansåg att Lissa inte var trygg där längre och under hela den här tiden har de varit jagade men nu har de verkligen funnit dem och de blir tillbaka förda till tryggheten i den välbevakade skolan för vampyrer.
kompis Lissa(moroi, vampyr) är lugn och eftertänksam vilket gör dem till ett perfekt team.
Men det ingen vet om är att Lissa har en speciell egenskap som många skulle vara ute efter även om det skulle innebära att Lissa kan bli galen, och Lissas och Rose speciella band gör att man måste slå ut dem båda för att komma åt Lissa.

I boken får vi följa hur Rose kämpar för att skydda Lissa samtidigt som hon själv kämpar med känslorna för de olika pojkarna i hennes närhet.
Svek, svartsjuka, kärlek och en kamp om liv och död.

Wow den här boken var verkligen så bra! En väldigt spännande men romantisk bok som man fastnade i direkt och kunde sen inte lägga ifrån sig och när den tog slut plockade man bara upp nästa bok i serien ;)                                 Betyg 5 av 5

Boken finns att köpa på Adlibris Bokus CDON

1 kommentar:

  1. jag är inte så mycket för vampyrer, men har funderat på att läsa de här böckerna. Får se om det blir så.

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...