28 juli 2013

Tv - serier [v30]

Twisted s1x06-07
Att Dannys "döda" pappa skulle bo den där lägenheten men det här börjar mer och mer likna PLL, hela känslan är PLL första säsongen fast bättre och nu när man aldrig vet vem som är död och inte och vem som har gjort vad.
Vad störigt att Jo har en crush på Danny och Lacey är det oxå, det kommer bli tjaffs mellan dem om Danny nu eller? Men bara vi får lite svar och inte bara nya frågor och massor med konspirationer så är jag nöjd, spännande att de lyckades hitta ett halsband kastad i en typ sjö.

Switched at Birth s2x17
Daphne lär sin nya kille att simma och så klart ska hon skryta om hur bra hon är. Nu har Bay och Ty verkligen fått ihop det ordentligt och jag gillar det, det är så bra och romantiskt!
Vad kul att Simone var med igen jag har saknar Simone och gillade att Toby ringde till henne efter att de hade träffats och sen blev Nikki svartsjuk. Vilken överraskning att Regina är Simones AA sponser men lite spänt det blev när Nikki dök upp när Toby fick uppträda men äntligen kanske hon insåg vad musiken betyder för han och lite spännande att polisen har hittat han som mördade Nikkis pappa.

Teen wolf s3x08
Vad kul att få se återblickar från Derek som ung. Men annars hände det inte mycket i det här avsnittet.

the Fosters s1x087
Så går Jesus och börjar tycka super synd om deras knarkande biologiska mamma Ana. Vad tusan hände i slutet i Anas hus? Massor med skott och ingenting mer, vadå cliffhanger!!
Förstår att Lena och Stef började bråka efter att ha umgåtts med Lenas ex, vilken bitch!! Jag gillar Callie och Wyatt tillsammans och nu verkar de officiellt vara ett par eftersom de ändå hade en dejt.
Men jag vill inte se Brandon och Talya tillsammans, ja om hon inte radikalt kommer ändra på sig.

the Killing s3x09
Happ då fick Holder se att Bullet är död. Men jag trodde det skulle vara lite mer spännande så här nära slutet på säsongen.

Graceland s1x07
Jag gillar Johnny mer och mer. Men måste vara svårt för Mike att både ha Briggs under uppsikt och luska där och ha en flickvän som han ljuger för, för de andra har rätt han borde dumpa hon för han har ändå ljugit hela tiden om vem han är.
Men Briggs är verkligen en fulfisk, han spelar verkligen på båda sidorna.
Charlie kan verkligen se ut som en knarkare men skönt för hon att vara ärlig mot alla på Graceland.

Under the Dome s1x05Jag verkligen ogillade att se Junior som polis och jag förstod att Big Jim inte skulle släppa ut Angie så när han gjorde det blev jag förvånad och när han berättade det för Junior trodde jag att Junior skulle skjuta han eller något. Vi får se i nästa avsnitt hur det kommer gå men nu börjar folk vakna upp för hur sjuk han är i alla fall, jag hade bara hoppats att folk hade hunnit börja leta efter henne.
Smart av militärerna att försöka spränga bort the Dome och sen ignorera att alla där i skulle dö, de hade ju i alla fall löstproblemet nu sprängde de ju bort massor utanför och det kan inte ha varit ett smart drag, varför provade inte först bara med en liten bomb?

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också Johnny i graceland, han har en sån härlig och glad personlighet och det behövs verkligen i serien :)

    Jag har helt missat under the dome, vad är det för serie?

    SvaraRadera
  2. Tycker också att Twisted liknar PLL mer och mer, men ändå är denna serie mycket bättre just nu. Bara för att den är nyare liksom.
    Hoppas att Twisted inte kommer fokusera för mycket på triangeldramat eftersom själva spänningen om mordutredningen är mycket mer intressant.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...