7 juli 2013

Tv - serier [v27]

Graceland s1x04
"Quarterback syndrom" haha så klockrent! Den här serien är så bra!!

Cult s1x08-09
Jag gillar att vi får se några avsnitt till, jag vill som får ett slags avslut på en serie även om den läggs ner, är så tråkigt när de bara struntar i att visa alla avsnitt. Nu börjar vi få svar på många av alla frågor vilket jag tycker är på tiden!!

Siberia s1x01 *serie start -reality show*
Känns lite som en slags robinsson men ute i skogen, sen var det bara skumt med han som "dog" och kamera mannen som hade gjort illa sig.

Under the Dome s1x01-02  *serie start*
Baserad på Stephen Kings bok. Vilken bra serie, jag älskade den efter 5-10 minuter.
Dale "Barbie" Barbara är på flykt från både det ena och det andra när han kör av vägen och sen får se massor med konstiga saker som hur någonting som påminner om ett kraftfällt plötsligt dyker upp och delar allting i sin väg, strax efter det krashar ett plan in i någonting osynligt(kraftfältet).
Sakta men säkert börjar folket som bor i Chester's Mill inse att de är avskurna från omvärlden och att de har hamnat under något som liknar en stor ostkupa/fiskskål.
Efter de två första avsnitten gillar jag alla karaktärer och det är många skådisar som man känner igen.

the White queen s1x01-03 *serie start*
Vad roligt att Rebecca Ferguson är men här serien som är en amerikansk-brittisk dramaserie, baserad på Philippa Gregorys bokserie om Rosornas krig.

Serien utspelar sig 1464 då England har legat i tronföljdskrig i nio år på grund av att två grenar av samma släkt, Huset York och Huset Lancaster strider om tronen. Serien fokuserar på tre kvinnor och deras maktstrider, Elizabeth Woodville(Rebecca Ferguson), Margaret Beaufort(Amanda Hale) och Anne Neville(Faye Marsay).

Saving hope s2x02
Varför ska man hela tiden tycka synd om Alex? Hon är däremot med fel kille, jag skulle så gärna ha sett att det hade hänt någonting i förra säsongen. Är det bara jag eller borde Maggie få en större roll?

the Fosters s1x05
Ja Brandon sa vad han känner för Callie, jag förstår hennes reaktion. Dumt av Jesus och Lexi att ha oskyddat sex, speciellt om det finns kondomer på toaletten, men hoppas hon inte blev gravid för den storyn blir lite tidig i sånna fall.

Twisted s1x04
Jo börjar få tillbaka sitt gamla liv igen och hon verkar gladare och gladare. Tur att Danny verkar vara duktig på fotboll så att han har lättare att smälta in men typiskt att Dannys mamma hittade halsbandet, ska bli spännande att se vad som händer i nästa avsnitt.

Switched at Birth s2x14
Emmett är så bakåtsträvande, han förstår verkligen inte att andra döva vill underlätta sitt liv genom att prova inplantat för att få lite hörsel. Ja äntligen hände någonting mellan Bay och Ty, jag har ju velat se de tillsammans sedan första gången de dejtade.
Äntligen släpper John och Regina ut lite känslor om allting som har hänt, värst vad John är svartsjuk och egoistisk men jag hoppas Bay kommer bo mer med sina biologiska föräldrar och bygga upp sitt egna liv som inte ska vara styrt av John. Men jag förstår hans ilska över att hans chef stötte på hans fru och vill inte veta hur arg han skulle bli hon han visste att han haft en affär med Parker.

Teen wolf s3x05
Stiles är så klockren! Men jag förstod att Derek inte kunde vara dör, men att vi inte riktigt fick se slagsmålet utan bara lite fragment men hände inte så mycket annars förutom att vi fick se att veterinärens syster är på den onda sidan.

Red widow s1x01-04 *serie start*
Marta Walravens make blir skjuten utanför deras hem med deras yngsta son som vittne. När poliserna kommer till deras hem och letar efter en usb som polisen påstår att hennes make hade tänkt ge dem i utbyte mot nya identiteter och en chans att fly så  inser hon vilket kaos allting är.
Hennes make tänkte ange alla, inklusive de egna släktingar för att kunna fly med sin familj men nu när han är död så helt plötsligt är det Marta som ska betala av makens skuld.
Så från att ha varit en hemma fru så blir hon nu en mamma som jobbar med maffian.

Jag gillar den här serien, i alla fall nog mycket att fortsätta se den men är rädd att den kan bli lite långtråkig i längden men det får vi se, den kan oxå bli super bra.1 kommentar:

  1. Gillar faktiskt Graceland förvånandsvärt bra hittills. Twisted är också en positiv överraskning.

    The White Queen är jättebra, älskar ju den typen av kostymdrama och sen är ju en av mina favvisar, David Oakes, med.

    SvaraRadera

I min brevlåda [Juni 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  2  Köpta/Fått:  0  Rensat bort: 0   Lästa:  4 Sammanfattning:  -2