19 maj 2013

Tv - serier [v20]

2 broke girls s2x24 *säsongsavslutning*
Äntligen kan de börja med sin Cupcakes business igen, det är verkligen på tiden och vilket mysigt rum med snygga fönster och väggar. Men har varit en lite halvtråkig säsong så hoppas det kommer bli lite mer händelser i nästa.

Zero Hour s1x01-06
Shit vilken bra serie men tyvärr är det redan bestämt att den inte ska förnyas så jag hoppas vi får se klart i alla fall första säsongen. Det finns ingen annan liknande serie just nu, en drama serie där man får följa med på skattjakt och man får hela tiden nya ledtrådar om hur Hank kan vara pappa åt en som är lika gammal och hur han har lyckats sluta åldras eller blivit pånyttfödd eller kanske klonad?

Castle s5x24  *säsongsavslutning*
Hur kommer det nu gå för Castle och Becket? Kommer hon flytta och de gör slut, hon stannar och de gifter sig eller de gifter sig och får ha ett distans förhållande?

New girl s2x25  *säsongsavslutning*
Yes det blev inget bröllop för Cece, och hon erkände äntligen hur hon känner för Schmith. Jag älskade hur det slutade med Nick och Jess, äntligen :)

Chicago fire s1x23
Usch vad hemskt att Hallie blev mördad! Jag ville se mer av Gabriella och Mills men de är ju det enda paret i serien så jag hoppas de hittar tillbaka för skulle Gabriella paras ihop med Casey nu skulle det bara kännas jätte konstigt. Jag gillar att vi fått se mer av Antonio Dawson men Voight ger mig bara ont i magen och jag hade hoppas slippa hans karaktär mer i serien men jag hoppas han kommer göra fler goda gärningar och att han visar sig att han inte alls är halvkriminell.

Greys anatomy s9x24 *säsongsavslutning*?
Usch vilka hemska omständigheter för Meredith att föda barn, och sen att när hon egentligen är redo för att krysta så nä nu blir det akutsnitt för barnet ligger inte rätt och sen går strömmen och det blir komplikationer. Men äntligen hamnade Bailey i en operationssal igen.
Läskigt allting kring bussen, värst var biten när den exploderade med Jackson där bak men sen att han var synligt helt oskadd kändes jätte konstigt. April reagerade verkligen men fy vad jag synd jag tycker om hennes fästman som fick se hur hon flippade ut.
Äntligen berättade Karev hur han känner för Jo, och Callie förstod att Arizona varit otrogen, April berättade för Jackson hur hon känner det. Christina gör slut med Owen och Richard dör typ av elchocker och den där strömmen hörde jag redan när han gick ner där och han borde ha förstått att det var farligt att vara där!

1 kommentar:

  1. 500 olästa böcker är mycket! Jag får inte ens plats med 500 böcker i min lägenhet! Men när jag blir äldre (har hus) ska jag ha ett eget bibliotek hemma :) Dom böckerna som jag skrev var dom jag kunde komma på, sen när jag kom hem hittade jag 10 till och jag hade några till i sommar huset. Men långt i från 500 kanske kan komma upp i 25 ;)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...