12 maj 2013

Tv - serier [v19]

Beauty and the Beast s1x20
Äntligen fick vi veta hur nästan allting ligger till med Gabe och jag förstår att Cath blev lite svartsjuk när hon fick veta att han kände hennes mamma  och inte kul att få veta att ens mamma har blivit förflyttad från sin grav och sen kan hon inte flytta tillbaka henne.
Jag älskar kemin mellan Cath och Vince!!

New girl s2x24
Men åh jag ville ju få se Nick och Jess tillsammans det var så fint det han gjorde i slutet när han gjorde ny frukost åt hon men nä det är ju alltid någon som ska förstöra. Jag led verkligen med Cece, inte kul att få henna färg i ansiktet :/

Awkward s3x05
Jag var så orolig att det skulle bli tjaffs nu mellan Jenna och Matty men avsnittet slutade verkligen super bra, men att hon inte kunde ha längre tålamod med en inneboende och dessutom sin pojkvän, i den där åldern skulle man väll gilla det.
Den där skrivläraren som Jenna har är klockren!

Hart of Dixie s2x22 *säsongs avslutning*
Haha så ligger Zoe med Wade och sen kommer George dit, kan de inte bara reda ut vem som vill ha vem och sen sluta svamla så mycket? Att det dessutom skulle vara George som berättar för Zoe att hon verkligen gillar Wade var lite överraskande. Kul dock att han åkte iväg för att satsa på musiken.
Det kändes som att det var jätte länge sedan Zoe gjorde någonting doktors aktigt men att hon och Jonah skulle vara på samma plan men vilken tur så Wade insåg att han verkligen vill ha Zoe och for efter henne. Men att Jonah skulle lyckas övertala Zoe till att stanna i New york över sommaren, garanterat för att han vill lära känna henne bättre.
Men vad fint att Wade äntligen sa vad han tycker om Zoe och till och med använde sig av L-ordet så nu hoppas jag sommaren ger dessa två tid att inse vad de vill och de får ihop det på riktigt när säsong 3 börjar för jag MÅSTE få se Zoe och Wade tillsammans igen!!!

Revolution s1x15-16
Oj vad förvirrande när folk byter sida hit och dit man vet inte riktigt var man har karaktärerna men man har ju sina favoriter i alla fall. Extremt spännande avslut när man får se lite annat vad som händer och de inte bara ska slåss utan man får lite känsla av Lost!
Jag sågar faktiskt vissa scener när jag ser dem men det berättar jag bara högt, tänker inte berätta här för då kommer fler tänka på sådana detaljer och störa sig på det, men jag gillar verkligen den här serien och det känns skönt att det är några avsnitt kvar fast de flesta andra serier börjar vara färdiga för den här säsongen.

Greys anatomy s9x23
Äntligen är Greys tillbaka på riktigt med trauma fall och privatliv i kaos.
Jag är inte förvånad men blir ändå super irriterad över att Arizona var otrogen, direkt hon äntligen är nog bra för att jobba och inte bara tycker synd om sig själv då springer hon och är otrogen.
Vilken tur att Meredith inte fick missfall eller att det hände någonting med bebisen när hon ramlade nerför trappen men det har gått för lång tid för en sådan sak, i nästa avsnitt måste de få bebisen.

Magkänslan sa att Alex var oskyldig och det var tur att Jo erkände men vilken häftig reaktion han fick när han hade sett frieriet, om att han fick ett cancerfall och nu en tjej som är tokig.
Vilket bra snack Alex hade med Jason,
Va? Nej inte ett frieri mellan Matthew och April, hon ska ju vara med Avery. Dock var det ett grymt frieri ;) Viken fin kille dock vill jag ju se henne med Avery! Jag fick lite beslutsångest. 

Glee s4x22 *säsongs avslutning*
Såg ni att Brittanys lilla bebis mage syntes? Oj Ryder var inte lite arg när han trodde att det var Marley som hade hade pratat med men vi alla hade rätt om vem hen var, och jag blev lite besviken för att det var Unique jag hade hellre sett att det varit Kitty.
Vilket gulligt bröllop, äntligen fick Emma och Will varandra, det har vi ju väntat på.

Chicago Fire s1x22
Åh vad jag gillar att se Gabriella och Mills tillsammans, bara de inte gör slut nu. Vad hemskt att Hallie dog och nu blir ju Casey singel igen och gör Gabriella och Mills slut så känns det som att det kan bli de i nästa säsong. 
Vilken tur att den blonda störda bruden insåg att hon skulle lägga ner och inte ge sig på Kelly.


Beauty and the Beast  s1x21
Jag hade hoppats att Gabe och Vincent skulle börja jobba ihop men med tanke på vad man fick se kommer hända så lär det ju inte bli så.
Jag förstår att Catherine tänker på framtiden, de har ju ett stabilt seriöst förhållande nu det är bara det att det är hemligt. Men shit vad jag älskar att se Vinc och Cath tillsammans!!


2 kommentarer:

  1. Har också sett New Girl, blev så glad när jag upptäckte en sida där jag kunde se alla avsnitten :)

    SvaraRadera
  2. Hart of Dixie: Eller hur!!! Lemon är dessutom en mycket underhållande karaktär när hon listar ut saker utan att folk säger något högt (Wade i bilen). Och jag hoppas verkligen att inte denna Jonah (som jag inte gillar) får Zoe att trassla till det ännu mer i sina redan ytterst trassliga känslor. Zade ftw! :)

    SvaraRadera

Elisabeth Andersson - Ett hjärta i bitar

   Österlenmorden #1 Titel & Omslag Snyggt passande omslag och en väldigt passande titel.  Handling Försommaren övergår i sommar när Tin...