12 maj 2013

bokligt i-lands problem

Jag har ju ett problem, ja så klart ett i-lands problem men det är ändå någonting som jag vill ha hjälp med av er andra boknördar ;)
När jag lyssnar på ljudbok så har jag en ipad men den laddar ur sig när den inte används och att man måste alltid leta reda på var man var, smått jobbigt....
så nu har jag funderat på att köpa någonting nytt där jag både kan lyssna på musik och ljudböcker och nej telefonen är inte ett alternativ när den är värdelös och batteriet inte skulle hålla speciellt länge alls.
Så vad använder ni er av när ni lyssnar på ljudbok?
Berätta gärna + och - enligt era åsikter för vad experterna tycker och jag tycker stämmer inte så bra så då lyssnar jag hellre efter andra som använder saker och ting på samma sätt som en själv :) 


// [Anna]

3 kommentarer:

 1. jag personligen är inte så jättemycket för ljudböcker. Kan inte koncentrera mig utan börjar tänka på annat. Om du inte vill lägga ner jättemycket pengar så kan jag tipsa dig om en min ipod shuffle. Vi fick en i julklapp från jobbet för ett par år sedan och de är faktiskt väldigt bra och batteriet håller för att vara Apple (älskar deras produkter men batteriet är ju som bekant ett problem). Jag använder min när jag är på gymmet eller ute på powerwalk vill då inte släpa med mig iphone eller ipod. Och dessa små kan man bara klicka fast vid tröjan/jackan.
  Hoppas du hittar något du blir nöjd med :)

  SvaraRadera
 2. Jag har storytel (kan inte leva utan) men då är det till mobilen. Kostar ju 179 kr i månaden så det är ju ett alternativ som inte passar alla.
  Innan jag skaffade det så hade jag en enkel mp3 spelare och lånade mp3 böcker från bibblan och la in. Fungerade jättebra det med.

  SvaraRadera
 3. Jag har storytel i min iphone. Det är helt underbart. Alla böckerna är på plats och det kommer nya hela tiden. Jag älskar den.

  SvaraRadera

Elisabeth Andersson - Ett hjärta i bitar

   Österlenmorden #1 Titel & Omslag Snyggt passande omslag och en väldigt passande titel.  Handling Försommaren övergår i sommar när Tin...