29 maj 2013

Elisabeth Akteus Rex - Dold agenda

Emelie Törnqvist är en ung ensamstående mamma som försöker kombinera hemma livet i Örebro
med sin son varannan vecka för att varannan vecka kämpa med sin karriär i Stockholm.
Hennes ex har en ny kvinna i sitt liv, en kvinna som Emelie har väldigt svårt för. När det dyker upp en serie våldtäkt man i Örebro och hon får otrevliga mail och börjar känna sig mer och mer förföljd samtidigt som en snygg ung tjej börjar på jobbet och får allas uppmärksamhet så sjunger Emelies självförtroende i botten.

Marcus jobbar på tullen i stockholm och de försöker spränga en internationell knarkliga men efter att de gripit två män med lasten och dessa sedan påträffas döda i häktet. Så börjar han nysta mer och mer i hur allting ligger till och mitt i allting träffar han på Emelie, den tjejen som han tidigare satte på i ett trapphus och sen bara lämnade, han förstår inte varför han hade varit ett sådant svin för Emelie är en snygg trevlig tjej som han får svårt att sluta tänka på.

En riktigt bra bok, det är lite grötigt i början men det är korta kapitel och man vill hela tiden läsa mer men efter ett tag börjar man få grepp om hur olika personer hänger ihop i storyn och man börjar klura i hur allting hänger ihop. Man får ledtrådar och tror saker och många gånger hade jag rätt om hur saker och ting hängde ihop men vissa detaljer tog väldigt lång tid innan man fick lösningen på.
Betyg 4 av 5
 
Boken finns att köpas på Adlibris, Bokus och CDON

1 kommentar:

  1. Låter som en bra bok! Nu blev ju jag sugen på att läsa den :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [November 2021]

2 överrasknings rec.ex 12 köpta böcker, 1 läst Från toppen, Rec.ex (läst), Överraskning, 3 köpta på röda korset Rec.ex:   1 Överraskning:   ...