22 april 2013

Warm bodies/Varma kroppar (Filmen)

Igår var jag på bio och såg Warm bodies(jag läste ut boken förra veckan). Eftersom jag verkligen gillade boken så är det lite spännande när man ska se filmen på bio, tänk om den inte alls är så bra som boken eller att den är jätte omgjord.
Jag hade inte ens tänkt läsa boken men såg trailern till filmen och kände att den vill jag se och jag vill läsa boken och jag ångrar mig INTE!!

Filmen är väldigt lik boken, det är vissa detaljer och scener som är borttagna men tänker inte nämna det här eftersom jag inte vill spoila ;) Ni får skriva och fråga om det är något ni undrar.
Precis som i boken så blev man lite kär i R och man blir förvånad över hur man kunde känna så mycke med en Zombie, men samtidigt så var det äckligt när de åt hjärnan men det var inte över drivet med sådana scener. Jag tyckte att de hade lyckas riktigt bra med att hitta vilka som skulle spela vilka karaktärer, de gjorde ett grymt bra jobb.

Det enda negativa med filmen var att jag tyckte R såg lite för mänsklig ut i början samtidigt som jag fick uppfattningen att han kunde prata mer i början på boken än början på filmen.

Se den här, skriv gärna vad ni tyckte sedan! :)

Filmen går att köpa på CDON

4 kommentarer:

 1. Jag har boken i hyllan, så ska väl läsa den först innan jag ger mig på filmen :)

  SvaraRadera
 2. Hört en del bra om boken,och filmen, men kommer varken läsa den eller se filmen, för jag gillar inte zombies..

  SvaraRadera
 3. Den filmen är jag sugen att se, såg trailern för ett tag sedan och skrev upp den på min att se lista :)

  Sv': Nej Zoes kärleksförklaring funkade inte alls för mig och jag är så trött på att dom hela tiden ska pusha mot george. Dom har redan slösat massa avsnitt då hon trånar efter honom. Jag hoppas verkligen att serien får en till säsong, för annars ser jag inte hur dom ska kunna reda ut detta...

  SvaraRadera
 4. Jag frångick min princip om att läsa boken först och se filmen sedan, och såg filmen i veckan. Jag skrattade när ingen annan skrattade. Är det ett bra tecken? :-)

  SvaraRadera

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...