10 april 2013

Golden boy s01x01-05

Walter Clark är polis och hans karriär har tagit snabba stora kliv och nu har han hamnat där han vill vara, på den avdelning som utreder mord. Som ungtupp som är väldigt duktig för att han är uppmärksam på detaljer men andra har svårt för han och tar han inte seriöst.
Och det finns även personer som vill lägga krokben för hans karriär.
Så det gäller att både ta fast brottslingar och att vara steget före de som vill lägga krokben för ens karriär men det skulle nog gå bättre om Walter Clark var lite bättre på att låta sin närmsta kollega ta del av lite mer information.

Just nu är det ingen super serie men samtidigt mer än slö tittande, har ni för lite polis serier att se på så prova med den här. Eftersom det har kommit så mycket bra serier både under hösten vintern och nu våren så kommer jag inte prioritera att se Golden boy även om jag kommer försöka se till att inte hamna mer än några avsnitt efter :)  Jag gillar att få maraton se några avsnitt i rad :)  
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Samuel Karlsson - Hennes blodiga händer

  Louise Hård #5 Titel & Omslag Ett väldigt snyggt omslag och passande titel. Handling   Louise Hård har förlorat sitt jobb som kriminal...