6 februari 2013

Tv - Serier [v6] #1

The Following s1x02
Den här serien är så bra, en av få serier som jag ser med min sambo och han gillar den oxå. Jag gillar att allting hänger ihop så det inte är nya fall i varje utan att det är ett stort fall som man får följa.
Vad mycket som händer i varje avsnitt och vad spännande det är heeela tiden och man vill bara se mer och mer, jag längtar massor till nästa avsnitt.

Motive s1x01
En polis serie fast på imdb står den som drama serie. Den här serien har helt klart potential även om det är avslut på fallen i varje avsnitt men jag ville ju ha fler polis serier så jag är nöjd :)

Cracked s1x04
Ett rätt hyfsat avsnitt men sämre än de 3 första, och jag var ju inte förvånad över att det var ex frun som knackade på Aidans dörr i slutet och var i och försig inte förvånad över mycket i det här avsnittet allting kändes så förutsägbart. Sen vem tusan stänger dörren till sitt sovrum i sin egna lägenhet när man ska få ha sex med sin exfru som man fortfarande älskar? Jag dog lite när han stängde dörren!!

Deception s1x04-05
Ja vad bra att Joanne och Will bestämde sig för att lägga sina känslor på is, för jag vill hellre se henne med Julian. Vad bra att Mia äntligen fick veta sanningen om vem som är hennes mamma men hennes morföräldrar behandlar henne som en ägodel "vi vill få tillbaka henne". Det är verkligen mycke hat och maktmissbruk bland de rika.

Bunheads s1x15
Utfyllnad, det här var ett rätt händelselöst avsnitt.

the Carrie Diaries s1x04
Vad roligt med ett halloween avsnitt även om det kändes som att den här serien borde ha börjat i höstas när skolan började på riktigt och det faktiskt var halloween, roligt att de gick utklädda som prinsessan Diana och  prins Charles. Carrie fick se att fester på manhattan inte är så häftiga och hennes kompisar hemma fick se att Sebastian inte är så hemskt.

Cougar town s4x05
Ett ovanligt bra avsnitt, äntligen lite känslor och att det hände iaf någonting men när avsnittet var slut var det precis som tidigare så man märker inte någonting om man missar några avsnitt....

1 kommentar:

  1. Jag har börjat följa The Following tack vare din blogg! :) Tycker den är riktigt bra hittills.

    SvaraRadera

J.K Rowling - Harry Potter och Halvblodsprinsen

  Harry Potter #6 Titel & Omslag Man förstår så klart både titel och omslag när man läser boken, vilket jag gillar.   Handling Det är mi...