11 februari 2013

Nätkärlek

Jag fick nätkärlek från Vargnattsbokhylla :) Det här är för att väga upp allt näthat som finns och istället visa att man tycker om varandra, för även om man inte känner varandra så kan man gilla någon för att den skriver bra, roligt, ger bra tips, att man delar åsikter eller varför inte har roliga diskussioner med varandra.
Man väljer ut tre bloggar som man skickar sin nätkärlek till sprider på så sätt det här vidare.
En riktigt bra idé tycker jag, ett enkelt sätt att själv dela med sig av lite snälla ord och på så sätt gör någon annan glad, så gör någon glad och skicka lite nätkärlek!

Här nedan kommer de bloggar jag har valt och nej jag kunde inte hålla mig till bara 3 utan blev 5, men vem kan gnälla över att man delar ut lite extra mycket närkärlek?  Och istället för att motivera exakt vad som jag gillar så tycker jag att ni själva ska besöka dessa bloggar :)
Malin    Theresa   Zelly    Ida  Liz

4 kommentarer:

  1. Nej gud vilket fint inlägg. Har sett detta om nätkärlek på ett par bloggar och tycker att det är så himla fint! Som tur är befinner vi oss i bokvärlden och där finns knappt några fula kommentarer. Här är det bara kärlek. Tack så himla mycket!! Många kramar, Anna! <3

    SvaraRadera
  2. Åh tack så jättemycket Anna :) Vad glad jag blev :) Vilket fint inlägg, tack tack tack, detta gjorde min jobbiga arbetsdag bättre :) Massa kramar till dig :)

    SvaraRadera
  3. Tack så jättemycket! Blev väldigt glad :) Många kramar!

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...