1 februari 2013

Bokbloggsjerka 1 – 4 februari

Den här fredagen så får vi i uppgift av Annika att berätta om vi samlar på någonting som kan kopplas ihop med litteraturen. 

Jag funderar och funderar och så ska jag fundera lite till men NEJ jag kan inte komma på en enda sak för utom själva böckerna som jag "samlar" på. Jag tror inte att jag samlar på någonting över huvudtaget. Funderar lite till, går runt här hemma och tittar... 

Fakta böcker om hundträning finns det ju en så där 60? stycken av här hemma så det måste nog vara det närmaste jag kan komma, och att om jag gillar en bokserie så måste jag ha alla delarna (det underlättar ju en omläsning) 

Annars så är anledningen till att jag alltid köper mina böcker för att jag vill äga de bra böckerna och om jag lånar en bra bok känns de dumt att köpa den efteråt och låta den stå oläst tills jag gör en omläsning vilket kan ta ett tag med mina 500 olästa böcker.
9 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, vill också äga mina böcker! :D

  SvaraRadera
 2. Det var ett rejält antal böcker om hundträning du har,,,,och 500 olästa böcker, där ligger jag allt i lä:)

  SvaraRadera
 3. Då misstänker jag att du har väldigt "vältränade" hundar också. ;) Jag vill också äga mina böcker och hela serien om den är bra.

  SvaraRadera
 4. Jag har också ett stort ägandebehov när det gäller böcker :)

  SvaraRadera
 5. Oj det var inte illa med så många böcker om hundträning!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar också att äga böcker som jag tyckt om. Faktaböcker kan man ju ha många av ett gott skäl, att man använder dem.

  SvaraRadera
 7. Mitt ägandebehov har minska de senaste åren. Jag gillar biblioteket mer och mer. Men det är förstås roligt att äga vissa böcker.

  SvaraRadera
 8. 500 olästa! Det var en hel del. Jag avundas dig inte.

  SvaraRadera
 9. Jag vill också alltid ha alla böcker i en bokserie :-)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...