31 januari 2013

Tv - Serier [v5] #1

Bunheads s1x13-14
Jag gillar den här serien mer och mer, för alla andra serier är så seriösa mörka och har oändligt med drama, Bunheads har massa glädje, skratt, saker som händer samtidigt som de försöker lösa vardagliga problem. Det är himla skönt att bara sitta och njuta och slappna av, precis som man gjorde/gör med Gilmore girls!

Cougar town s4x04
Ett ovanligt bra avsnitt, hoppas serien kommer fortsätta i den här riktningen!

Hart of Dixie s2x13
Annabeth och Lavon? Ja det var jätte fina tillsammans men det skulle bli så fel mot Lemon, men bara Lemon nu först får gå vidare så tror jag på det men Lavon verkar ha lätt för att få flickor och för att gå vidare. George blir bara bättre och bättre och när han som idag bara var han sig själv och hjälpte Lavon så gillade jag George karaktären betydligt mer än tidigare.
Lemon blev lite onykter och influensa när hon äntligen ska på dejt var ju så typiskt. Wade och Zoe är så söta tillsammans jag verkligen älskar deras förhållande, det känns så äkta.

New girl s2x15
Åh vad gulligt när Nick sa "Not like this". Men Jess måste ju dumpa Sam, han ville att hon skulle kyss Nick och hon och Nick är ju så intresserade av varandra, wow vilken kyss lixom. Vad kommer hända nu? Vill se mer NU!!

the Carrie Diaries s1x02-03
En serie som verkligen har potential, det ska bli spännande att se vad som kommer hända under resten av säsongen. Jag tror fortsättningen kommer bli riktigt bra. Carrie komplicerat verkligen allting och jag håller med om att hon analyserar sönder allting och


1 kommentar:

  1. Hej!

    Denna veckans avsnitt av Bunheads var ett av det bäste på länge!

    Sen gillade jag verkligen hart of dixie också så charmigt och mysigt avsnitt och jag gillar också den nya george :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...