3 januari 2013

Lars Kepler - Sandmannen

Det här var fjärde delen om Joona Linna och den här är den absolut bästa, och när det ändå kändes som en liten cliffhanger i slutet så hoppas jag på att en nr fem kommer komma ut inom en snar framtid! 

En ung man hittas gående på en hög järnvägsbro, han har legionärssjukan och är svårt nedkyld.
Han har inga id handlingar på sig men på Södersjukhuset visar det sig att han är dödsförklarad sedan sju år tillbaka, mannen var ett av Jurek Walters sista offer innan han greps av Joona Linna och dömdes till rättpsykiatrisk vård och total isolering.
Men det den unga mannen berättar gör att allting kring Jurek Walter dras upp igen och den här gången måste de verkligen hitta hans medhjälpare, klockan tickar fortare nu än någonsin.
Ingen kan gömma sig för den som kallas Sandmannen. Stanna inte, somna inte. Mardrömmen har bara börjat.

Oj shit vilken bra deckare, en av de absolut bästa som jag har läst, jag älskade den från första sidan till sista, den blev aldrig tråkig, man fick hela tiden fler ledtrådar och de korta kapitlen gjorde att jag bara ville läsa mer och mer. 
Jag måste erkänna att de stunder jag la i från mig boken så drömde jag mardrömmar och det var inte för att boken var läskig, blodig osv utan för att den var så spännande och att man verkligen levde sig in i vad som hände. Bättre än så här kan det inte bli!! 
Betyg 5 av 5

3 kommentarer:

  1. Jag har sett vad som är fel på min design nu, som du påpekade för några dagar sedan, men har tyvärr ingen aning om hur jag ska fixa det. I värsta fall får jag ändra helt..

    Och på tal om Sandmannen, jag vet inte hur jag ska klara mig tills nästa bok kommer ut! ;)

    SvaraRadera
  2. Ser framemot at läsa denna! :-)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...