14 december 2012

Tv-Serier [v50]

the Mentalist s5x10
Jag hade hoppats få se någonting mer om Red John men nä inte i detta avsnitt däremot var irriterande Summer tillbaka.

the Mob Doctor s1x09
Inte det bästa avsnittet men de försökte få in lite julkänsla. Äntligen blev det lite action mellan Franco och Grace däremot fick ju även Constantine reda på att de två verkar ha någon slags relation.

the Vampire Diaries s4x08
Vilken tur att Damon trodde på Stefan så de kunde testa teorin om hon är sired, men de måste ju kunna hitta någonting så de kan bryta det men vi får se om Damon kommer släppa Elena fri för det hänger på han men han vill ju ha Elena. Kul med den gamla tjejen som var sired, räkna stenar i 70år.
Varför kom inte Klaus tillbaka för att rädda Caroline? Men nu är Tyler alfa hane men dödar han Klaus kommer många vampyrer dö, eller så kommer han dö och det är cliffhangern, att man inte får se hur det går med alla andra.
I den här serien är det aldrig någon som är vad och vem de verkar vara, utan alla har gömda skelett i garderoben och har en egen ond plan.
På fredag kommer sista avsnittet innan jul och då lär det väll bli värsta cliffhangern som vanligt.
s4x09
Det finns inga Stefan och Elena scener längre, jag gillar bara Damon när han är med Elena eller så ska han vara sitt elaka jag inget mellanting men vilken fin scen när Damon släppte Elena fri, ska bli spännande hur allting kommer bli nu. Vilken tragisk och blodig jul i Mystic fall, att Klaus till och med dödade Tylers mamma kändes så hemskt och drastiskt, han lär ju aldrig få Caroline nu.

Homeland s2x10-11
Så klart att Nasir ger sig på Carrie när Brody inte vill hjälpa han längre, trodde däremot hon skulle vara kidnappad längre men att de fick Nasir tillslut och allt tack vare Carrie men det känns då verkligen inte som att hon får den uppskattning hon förtjänar för att hon varit kidnappat och lyckades hitta han igen.
Att det verkar bli hon och Brody gillade jag, han såg så normal ut i slutet, båda två såg mest crazy ut i säsong 1, men vad kommer hända nu då??

Private Practic s6x08
Usch och fy för att bära på trillingar, måste ju vara super tungt och sen att mata och byta blöjor och söva 3 stycken samtidigt, tänk om alla tre blir kolikbarn vad gör man då?
Oj vad charlotte kändes liten och försvarslös när första bebisen var född redan i v26, vilken tur att Coop är stark, stöttande och trygg när hon verkligen behöver han.

Revolution s1x09-10
Vad obehagligt för dem när de var inne i tunneln och började hallucinera på grund av syrebrist. Vad jobbigt för Rachel men när hennes kompis avslöjade henne så hade hon ju som inget annat val, för att själv överleva behövde hon offra sin egna kompis.
Charlie var mycke bättre i de här avsnitten, nu när hon slutat var en liten flicka, och äntligen är familjen samlad och alla är fria MEN shit vad spännande med helikoptern där på slutet men visst såg Miles oxå lite små förvånad ut, för man kan ju tänka sig att han hade velat sitta i helikoptern och jaga dem?

2 Broke girls s2x10-11
Äntligen har de öppnat sin cupcake shop men annars var det inte speciellt bra avsnitt.

Beauty and the Beast s1x07-08
Vincent är allt lite läskig när han blir odjuret, men nu vill jag se lite action mellan han och Catherine. Äntligen börjar Cath få veta lite mer saker om sin mamma, att hon var läkaren som jobbade med att ge soldaterna injektioner för att bli bättre, starkare och tuffare. Och som tur var så hittade de en lösning på Vincents blackouter och det var intressant att få veta mer om hur Vincent hade det i Afghanistan och vad som ligger bakom allting.

New girl s2x11
Det här var ett bra avsnitt, och jag verkligen gillade den blå/turkosa kappan som Jess hade på sig. Vad roligt när det ordnade sig så alla verkade vara lyckliga i slutet.

Hart of Dixie s2x09-10
Jag blev orolig där ett tag att Zoe och Wade skulle få för sig att de aldrig skulle fungera ihop men vilken tur att Zoe ÄNTLIGEN insåg vad hon känner för han och att de nu blev tillsammans på riktigt. Snacka om bra julklapp till oss tittare :)

Greys anatomy s9x09
Vilket vackert vinter bröllop Bailey skulle ha, hoppas hon kommer oxå men förstår att de prioriterade sjukhuset först när Adele är sjuk. Annars verkar det ordna upp sig för alla, på ett eller annat sätt. Vad fina internerna var när de var uppklädda fast jag vill ju se April med Jackson.

Glee s4x10
Vilket hoppigt och rörigt avsnitt, jag hade velat ha ett julmysigt inte ett kaos avsnitt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...