22 november 2012

Tv-Serier [v47] del 1

Glee s4x06
Så där nu fick vi se ett avsnitt med de flesta karaktärerna igen! Men att Cassandra och Brody skulle få ihop det var ju lite överraskande, och Cassandra är verkligen världens bitch och jag som hoppades på Rachel och Brody.  Fy vad jobbigt för Marley när Kitty är en sådan bitch, att sy in hennes kläder och hacka på hon konstant är ju helt sjukt och att inte fler märker det och säger någonting är ju oxå konstigt men samtidigt är det ju så i verkliga livet och ett viktigt ämne att ta upp.

the Vampire Diaries s4x06
Det var lite otippat att Elena skulle råka hugga Jeremy med en kniv men att hon ska gå och vara arg på Stefan hela tiden och söka sig till Damon, hon kanske borde ha valt tvärt om!
Vad bra att Klaus låser in Elena när hon är en fara för sig själv och alla andra och han verkar vara den enda som vet vad hon går igenom nu. Visar han sin bästa sida för att lyckas få Caroline för jag börjar mer och mer acceptera att det ska bli de två, och Elena får allt ta och sluta vela hon kan inte gång på gång ändra sig, börjar bli så less på hon!!
Det blir riktigt spännande med Jeremy som hunter!!

the Mob doctor s1x07
Jag hade hoppats på Grace och Franco men att det hade varit av den anledningen som Grace dumpade Brett men nu blev det tvärt om och då kanske det tar längre tid för henne att inse vad hon vill. (längre tid innan det blir som jag vill...)
Att Franco har varit undercover var en överraskning men det kanske var därför jag ville se han med Grace för att han är en god kille egentligen, men bara han nu inte försvinner ur serien jag hoppas han lyckas komma djupare i skiten och inte försvinna.

2 Broke girls s2x07
Det tog då tid för Caroline och Andy att få ihop det. Så typiskt Max att ta hem två Amish killar för att bygga ett tak åt hästen, men jag skulle vilja att hon fick ihop det med någon, i alla fall gå på en dejt.

Beauty and the Beast s1x06
Vad håller Catherine på med? Hon vill ha och äta två kakor samtidigt, det här kommer inte sluta bra! Jag kan dock förstå hon för rättsläkaren och Vincent är ju båda snygga och charmiga men en verkar den lugna trygga och den andra den farliga opålitliga.
Daphne var ju med i Jane by design. Ett bra avsnitt med mycket känslor och jag hoppas det inte kommer visa sig att hennes pappas nya fru har lurat dem, tror de kan få en bra vänskaps relation.
Vilket spännande slut, att Vinc vaknar i en gränd med blod på sina händer och kläder och sedan får man se trailern för nästa avsnitt, att han kanske är en mördare, vilket jag så klart inte tror på!

Gossip girl s6x06
Första gången Blair gör något vuxet så är det att hon säger upp sig! Ivy och Chuck hade kunnat bli ett bra par om det här hade varit någon säsong tidigare, för man vill ju få se Blair lycklig och jag tror bara hon kan bli lycklig med Chuck. Serena och Dan IGEN, ja hur länge kommer det vara den här gången?

Hart of Dixie s2x07
Det har var ett riktigt bra avsnitt, jag tycker Hart of Dixie har blivit bättre sen det inte bara fokuserar på George-Zoe-Wade utan hela staden får mer handling! Vad gullig Wade var som bakade för Zoe, snacka om romantiskt även om de inte var så goda men deras relation börjar verkligen bli djupare och djupare för varje avsnitt! Me like!!

Private practice s6x06
Jag förstår att Addison var nervös när Judy helt plötsligt ville komma och träffa Henry och sen två dagar i rad och att ta med sin mamma dessutom. Men det verkade ordna sig, men att inte adoptionen redan är klar när den där kvinnan ska undersöka allting så här långt efteråt, snacka om att aldrig få slappna av.
Två riktigt bra avsnitt och jag jag tror det kommer vara många bra avsnitt eftersom det här är sista säsongen.

2 kommentarer:

  1. Jag är så trött på Elena, orkar inte med henne längre. För mig kan serien fokusera på Klaus, Steffen, Damon och Caroline mer. Det är dom karaktärerna som jag tycker bidrar med något idags läget.

    SvaraRadera
  2. Åh läste en rad för mycket på Gossip Girl :/

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...