18 november 2012

Tv-Serier [v46] del 2

Supernatural s8x07
Äntligen kom Castiel tillbaka och de har hittat Kevin och hans mamma igen, hon fortsätter att vara stenhård, verkligen en av mina favorit karaktärer! Hoppas Dean nu kan släppa den där ångesten över att han inte kunde rädda Castiel när Castiel inte ville bli räddad. Så klart att Crowley lyckades få med sig halva stentavlan men det spelar ju ingen roll när han inte kan läsa den, men han lär ju snart vara tillbaka igen med nya påhitt.

Private practice s6x05
Usch vad tråkigt när det skulle vara ett film team som följde efter Sam hela tiden.

American Horror Story s2x03-05
Jag tyckte inte säsong 1 var speciellt bra men det finns ju inte så många skräck serier att välja på så jag har fortsatt att titta och jag tycker att den här säsongen faktiskt är riktigt bra. Det är läskigt men man får veta mer och ser mer om varje person och deras story, det dyker även upp nya frågor och svar i varje avsnitt!

Suburgatory s2x05
Äntligen lite Tessa och lite spännande med hennes mamma men hon verkade allt speciell! Vilken tur att Dallas sa att Tessa behöver träffa sin mamma så George inte hade ringt en taxi åt hon och hon hade försvunnit igen!

The Mindy project s1x05
Nej nu har jag gett den här serien 5 avsnitt, den blir inte bättre så nej här är det slut tittat för min del!

Sons of anarchy s5x06
Shit vad spännande. Äntligen fick Jax sin hämnd på fängelse snubben, för det visste man ju skulle hända för eller senare. Men att Clay låg bakom överfallet på polischefens fru, ligger han då bakom de andra oxå?

Greys anatomy s9x06
Grymt roligt att Christina verkar vara vara tillbaka permanent. Bailey är klockren, smart hon var som lurade Arizona att själv vilja komma till sjukhuset, det var nog bästa sättet för att få hon ut ur lägenheten!
Kan inte Jackson och April bara bli tillsammans? Speciellt nu när han erkänt sina känslor och kan inte April sluta surra om Jesus så fort hon och Jackson har haft sex?
Roligt att Christina och Alex nu ska bo ihop i Merediths hus.
Men vad konstigt det blev på slutet att de nu kanske ska stämma sjukhuset!?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...