1 oktober 2012

Bokbloggsjerka 28 september – 1 oktober


Annika har varit lite klurigare denna gång med veckans bokbloggsJERKA.

Återigen har jag hämtat inspiration till veckans jerka från ett av Peter Rozovskys inlägg på Detectives Beyond Borders: ”What have you learned from Crime Novels?” 

Jag kunder inte alls komma på något vettigt att skriva om deckare, förutom att jag kanske är bättre än de som inte läser böcker på att planera ett mord.. Men det vet jag ju inte om jag inte provar och det vill jag låta bli!

Så jag kör de böcker som jag har väldigt många av och som jag vänder mig till rätt ofta, det är mina fakta böcker om hundträning, jag har nog läst mig till det mesta jag kan om hundar, det är till böckerna jag vänder mig när jag söker inspiration och om problem uppstår, och vänder man sig till andra hundägare så får man oftast tips på böcker man kan läsa :)

Det finns en till hög med böcker som har lärt mig allt jag kan, efter att min mamma lärde mig grunderna... Det är mina virk(amigurumi)böcker, oj vad många figurer jag har gjort åt fröken J(min dotter)  

4 kommentarer:

 1. Jag har aldrig haft hund, men ett tag ville jag så gärna ha en att jag läste böcker om dem. Jag tycker att mycket av hunduppfostran och -psykologi kan överföras på människor :)

  SvaraRadera
 2. Jag listade ut att det var du som hade kommenterat ändå ;)

  Jag började med att ha den i ett worddokument. Men glömde att uppdatera den men när jag har det som standard att göra det till ett inlägg varje månad så blir det lättare att komma ihåg. Säkert inte så många som läser det men väldigt bra att ha ;)

  Om man har en smartphone så kan jag verkligen rekomendera appen sidereel. Den på minner en varje gång det kommer ett nytt avsnitt och när man har sett ett avsnitt så bockar man av det så vet man alltid vart man är i en serie.

  SvaraRadera
 3. Nåmen, planera ett mord är väl en användbar talang? När man minst anar det så skulle man behöva planera ett mord eller två!

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med böcker som skapar kreativitet, det finns säkert böcker för alla intressen, men dom bästa är nog dom som skapar ett intresse i sig.

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...