19 september 2012

Sons of anarchy ~ säsong 4




Åh kan man annat än att älska den här serien? Jag vill egentligen inte skriva så mycket för har ni inte sett den här serien så GÖR DET, det här är en av mina absoluta favorit serier och de flesta verkar gilla den.
Har ni sett den här serien så vet ni att säsong 5 nyss har börjat om. 

Spoiler varning... 
Så typiskt att Jax måste ta över samcro,han kan inte döda Clay och hans bästa vän Ope finns inte där längre efter alla svek. Däremot grymt härligt att de inte gör som vanligt genom att ljuga och bara berätta halvsanningar utan det om Clay kommer ut, inte till alla direkt men förhoppningsvis snart.
Jag trodde verkligen att Tara skulle åka med pojkarna men nu verkar det som att hon ska stanna, fattar inte Jax att hans mamma aldrig kommer släppa iväg han? Gemmas plan måste hela tiden ha varit att Jax ska döda Clay sen så måste han se till att ta hand om sin mamma oxå så då kan dom inte flytta.
Det börjar bli lite medlemmar i samcro så jag hoppas på fler prospects, de brukar vara så roliga och lätta upp stämningen. SPelar ingen roll om Bobby kommer ut ur fängelset eller får sitta kvar han tillför inte så mycket men jag hoppas verkligen att Juice skärper till sig och blir vettig igen för just nu är han som en tickande bomb hela tiden och så fort han pratar får han tårar i ögonen.
Blir det nu en sista säsong där man knyter ihop och ger ett avslut? För nu börjar det ha hänt mycke och poliserna har varit efter dem mer än en gång.


1 kommentar:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...