11 september 2012

Rookie Blue ~ Säsong 3

Nu är en av mina favorit sommar serier slut, det går ju inte så många polis/crime serier på sommaren men samtidigt hade jag gärna sett längre säsonger. Rookie blue är förnyat för en säsong 4 som kommer nästa sommar(2013) men tanken är att det kommer se lite annorlunda ut.

De söker 2 nya skådisar som ska tillhöra gruppen av huvudkaraktärer.
1) En attraktiv tjej i 30-35 års åldern som ska spela Marlo, en av de äldre poliserna som lär upp rookisarna. Marlo har jobbat på SWAT men är utbränd och återvänder nu till sina rötter.

2) Sen planeras det för en ny rookie, Chloe som är ca 20år oberäknelig, lite små tokig på ett bra sätt men hennes gudfar är Frank som hon ser upp till väldigt mycket.

Vad det blir av med de nya karaktärerna beror säkert lite på om de hittar "rätt" skådisar, så det blir kul med lite nya karaktärer och det verkar inte som om någon kommer sluta, om inte Chris flyttar med Denise och deras son.

Spoiler varning!!
Fy vad tråkigt det var när Jerry dog, jag grät mer än en skvätt för jag verkligen gillade hans karaktär och sen så passade han SÅ bra ihop med Traci. Och sen började ju Sam stöta bort Andy vilket gjorde att hon bara såg ledsen ut, hon ser ut ungefär som en ledsen hundvalp som blir glad så fort Sam dyker upp och sen blir en ledsen hundvalp igen när han stöter bort henne. Jag hade verkligen inte velat byta plats med hon!!
Och när man hoppas på att få se lite kärlek i serien så då får Andy ett undercover erbjudande, men tror det blir spännade, kanske kommer det spira lite mellan hon och Nick.

Jag gillar att Luke är med, han är riktigt ögongodis ;)
Dov lyckas då alltid tjorva till sitt privatliv och nu bli kär i killen han sköts syster, när han fick stryk på grund av det så trodde jag han skulle bli mer tilltygad än vad han blev, hade velat se hon besöka han på sjukhuset Jag tycker Gail och Nick hade passat så bra ihop men vi får se vad det blir av det, nu när han åkte, misstänker att hon har gått vidare när han kommer tillbaka.

Nu längtar jag massor till nästa säsong, vad händer sen!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...