12 september 2012

Elisabeth Olin - I vårens tid

En riktigt lätt äst bladvändare vilket kan behövas ibland när det annars känns som om all läsning står stilla, det känns nog fort så när man läser flera böcker samtidigt, jag måste verkligen skärpa mig på den punkten!

Eva är ensammen och hon tycker det är jobbigt att se lyckliga familjer och gravida kvinnor kring parken där hon brukar rasta sin hund Tito. En dag så träffar hon på Stefan och hans hund Ivra, Eva har tidigare spanat in han men den här gången börjar de prata och det ena leder till det andra men Eva har en känsla av att han döljer något för henne och han har inte tid att ringa eller svara när hon ringer när han är borta på jobb.

En dag börjar Eva må illa och så småningom inser hon att hon är med barn men samtidigt får hon höra rykten om att Stefan redan är gift.

En roman som man läser ut fort och man lägger inte ifrån sig den i första laget, perfekt vår/höst bok och den är perfekt att läsa på ex bussen på väg till jobbet. Jag rekommenderar den verkligen, den hade gärna fått vara längre eftersom den är bra och välskriven :)
Betyg 4 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...