27 augusti 2012

Unforgettable ~ säsong 1

Carrie Wells, jobbar inom polisen och för att vara en polisserie så är det väldigt lite uniformer så det känns lite mer som att de är privat deckare. Carrie är inte riktigt som andra, hennes minne gör att hon kommer ihåg allting så hon kan gå tillbaka i minnet och titta efter detaljer.
I varje avsnitt är det ett nytt fall men genom hela säsongen finns det ett större fall oxå, det handlar om mordet på Carries syster.
Sommaren 2013 kommer säsong 2 men den kommer tydligen se lite annorlunda ut och det tror jag kommer bli bra för serien är bra men behöver lite ändringar för att bli bättre. Så jag ser framemot en andra säsong.2 kommentarer:

  1. Svar: Den största skillnaden mellan böckerna och serien (True Blood) är att i böckerna följer man bara Sookie och vad som händer de andra karaktärerna skiljer sig en hel del i böckerna och serien. Främst den första boken är annars väldigt lik tvserien, men sedan blir det mer och mer skillnader. Nu under säsong 5 är det inte alls mycket som är likt längre! Vad man tycker om det är nog en smaksak, men jag rekommenderar att du läser böckerna du har och ser vad du tycker :)

    SvaraRadera
  2. Jag har sett något avsnitt av den serien och tyckte väl dne verkade helt okej men det är sällan jag följer saker på TV längre faktiskt!

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...