22 juli 2012

Varg Veum - Dödens drabanter


Hamre ringer till Varg för att få hans hjälp i en gisslansituation, det är en 17 årig pojke Jan Egil som Varg haft med att göra sedan han var en bebis och han skulle omplaceras eftersom hans mamma var drogmissbrukare. Nu sitter Jan Egil med grann tjejen i skogen och har ett vapen, hans senaste fosterföräldrar ligger skjutna i deras hus och allting pekar på Jan Egil och den enda han vill prata med är Varg. Varg vill inte tro på att en pojke som han känt hela hans liv skulle helt plötsligt bli en mördare så han börjar gräva i familjen och upptäcker att paret drev en svart verksamhet och när ungdomar börjar bli spritförgiftade börja han känna stressen av att så fort som möjligt kartlägga vad som egentligen pågår.
                                                               Betyg 4 av 5
Detta var en av de bättre Varg Veum filmerna men han har verkligen problem med att låta bli att lägga näsan i blöt och att hålla fingrarna i styr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...