18 maj 2012

Greys Anatomy ~ Säsong 8

Jag tycker att Greys handlar mer och mer om personerna och de har inte så mycke läkar uppgifter längre, inte så som det var i de första säsongerna. Så gör dom en jätte katastrof i sista avsnittet, jag vet två stycken som tydligen inte kommer vara med i nästa säsong markera om ni vill läsa..-> Chyler Leigh (Lexie) and Kim Raver (Teddy). Vilket jag tycker är jätte tråkigt för jag gillade verkligen den först nämnda av dem, den andra tyckte jag inte spelade så stor roll om den skulle vara kvar eller inte + att den kan ju gästspela i något avsnitt.

Det är så jobbigt när en säsongsavslutning slutar så här spännande, jag vill ju ser mer NU!! Varför var det inte med om att de på Seattle Grace fick höra om olyckan, hoppas det är med i första avsnittet på säsong 9 för det är en viktig del av en sådan här händelse i en serie. Ska bli spännande att se vad som kommer hända med alla nu när så många var med om denna krash. 

1 kommentar:

  1. Usually I do not read post on blogs, however I would like
    to say that this write-up very compelled me to take a look at and do
    so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite nice post.


    My web-site; musicos

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...