29 november 2018

Helgfrågan v. 48


Torsdag kväll och jag har precis suttit och slagit in en hög julklappar, det är lite svårt att vara ute i god tid och lyckas gömma både oinslagna och inslagna paket från barnen, speciellt från 3 åringen.

Dags för Mias helgfråga.
Har du spanat in några böcker med jultema som du har tänkt läsa.
Jag skrev nyligt om det på min instagram
Bamse och Jultrollen har jag tänkte läsa med barnen, 24 goda gärningar råkade jag tjuvläsa i veckan så den är redan recenserad och Kärlek,Bakelser & en mops tror jag kommer ge julstämning.Bonusfråga: Hur firar du 1a advent?
Jag har missat flera år med skyltsöndag eftersom jag många gånger när dottern var liten så var jag på tävling just den dagen, och sen har vi åkt på skyltsöndag här i byn där vi bor men den brukar inte kännas så julig (inomhus i en sporthall med alla lampor tända och aldrig har vi lyckats träffa på tomten) Så i år tänkte jag försöka åka till stan och trängas med alla andra (jag tycker inte om att vara där det är trångt och mycket folk)
I övrigt så ska barnen få advents paket som jag har fixat, och vi ska ha ett bonusbarn över helgen, så det blir nog lite julbakande, fikande och massor av mys och lek.

10 kommentarer:

 1. Bamse och jultrollen var ett tips som måste kollas upp

  SvaraRadera
 2. Saknar pepparkaksbaket med ungarna, nu är de stora och bor inte med mig, bakar förmodligen inte heller. Julböcker har vi inte nån riktig tradition kring, fast vi har en väldigt vacker bok om tomtar och någon om jul i Bullerbyn, tror jag. Men det tillhör också forntiden ...

  SvaraRadera
 3. 24 goda gärningar ska jag läsa snart.

  SvaraRadera
 4. Julskyltning kan vara trevligt. Länge sen jag kollade in någon på advent men minns en del extra fina och mysiga ;)

  SvaraRadera
 5. Julbakande låter trevligt. Skyltsöndag har blivit julmarknad här hemma.

  SvaraRadera
 6. 24 goda gärningar vill jag läsa, verkar så mysig!

  SvaraRadera
 7. Undviker också trängsel i möjligaste mån. ;)

  SvaraRadera
 8. Det låter jättemysigt, många bakbilder på instagram.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...