23 november 2018

Helgfrågan v. 47

Fredag, jag glömde bort att det var torsdag kväll igår kväll, det var full fokus på att slå in julklappar för planen är att köpa färdigt så många som går på lördag. Jag och barnen gjorde även ett pepparkakshus och pepparkaksdeg igår, jag försöker ligga steget före och när vi varit hemma hela veckan med vattkoppor på dottern så var det kul att få göra någonting.

Veckans helgfråga då? Den här helgen frågar MIA
Vad tycker du om bokpaket? Jag har väldigt dålig koll på bokpaket, men jag är för kräsen tror jag för att uppskatta bokpaket fullt ut sen köper jag helst de böcker jag vill läsa, eller lånar eller blir erbjuden, men jag tackar bara ja till böcker jag tror jag kommer gilla. Dessutom har jag väldigt mycket böcker här hemma som jag verkligen vill läsa så vet inte om jag behöver några bokpaket.

Bonusfråga: Har du några bra julklappstips?

Jag tycker det är tråkigt att ge barn bara leksaker, sånt de flesta barn ändå har och får för mycket av vilket gör leksakerna mindre värda. Så jag brukar försökte ge bort kläder, vinter handskar, badlakan, påslakan, sällskapsspel, pussel, pyssel, böcker... ja ni förstår min tanke. Självklart får de även någon leksak men mina barn får oftast saker de behöver, och försöker så även ge så till alla andra.

6 kommentarer:

 1. När barnen var små var det rätt roligt att köpa leksaker tyckte jag. Fast ju äldre de blev desto svårare

  SvaraRadera
 2. Kul med pepparkakshus. Böcker är alltid trevligt.

  SvaraRadera
 3. Pepparkakshus är verkligen fint. Hoppas det blev riktigt bra.

  SvaraRadera
 4. Jag understöder pepparkakshus! (Men gör dem sällan själv..)

  SvaraRadera
 5. Ja så gjorde jag när mina barn var små med, de fick saker de behövde.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...