16 augusti 2017

Veckans topplista v33 - Svensk feelgood

Jag skippade förra veckan när Frankrike inte är min starka utan snarare en väldigt svag sida hos mig, men i veckan är jag med igen och vill ni också haka på så startar topplistan hos Johannasdeckarhörna.

Som ni ser i rubriken är den här veckan Svensk feelgood, ett väldigt svårt ämne när jag läser väldigt lite feelgood och inte jätte många på svenska. Men ska rota omkring i min bokhylla och se vad jag hittar.

Denise Rudberg - Läste massor av Denise förut, det är länge sedan nu men kanske dags att ta tag i de olästa jag har kvar här hemma.
Sofia Fritzson - Har bara kommit ut med en bok, den gillade jag och hon kommer ut med en till i September så den vill jag läsa.
Johanna Lindbäck - Skriver många ungdomsböcker, jag gillar att läsa dessa och tänka tillbaka till när jag var ung, de utspelar sig ofta i Umeå och Luleå vilka är städer jag har varit i många gånger.

7 kommentarer:

 1. Just ja, flera ungdomsböcker kan ju klassas som feelgood. Så långt tänkte inte jag. Annars är jag väldigt dålig på svensk feelgood.

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt inte läst något av någon av dessa. Inte ens Denise Rudberg, som ju skriver deckare också. Märkligt.

  SvaraRadera
 3. Har inte läst något av Lindbäck, känner att jag borde göra det. Gillar när det utspelar sig på ställen som inte är så långt ifrån mig :)

  SvaraRadera
 4. Hm, har inte läst någon på din lista. ;)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...