22 juni 2017

Mons Kallentoft & Markus Lutteman - Bambi

Bok #3 i Herkulesserien
Handling
Efter en midsommarfest i skärgården ligger det döda ungdomar utspridda över blodiga klipphällar, det ser ut som att de har begått kollektivt självmord men de har dött på hemska sätt vilket gör att man misstänker att någonting annat ligger bakom. Kriminalinspektör Zack Herry har äntligen fått ordning på sitt liv och till och med förlovat sig med Mera, men utredningen tar honom snabbt ner i djupet av människors värsta mörker och hans värld rasar samman, kommer Zack kunna komma upp till ytan åter igen?

Mina åsikter (Spoiler varning)
Vi får ännu lite fler ledtrådar om Zacks förflutna, jag är väldigt nyfiken på hur allting ligger till och jag hoppas att vi får veta mycket i nästa bok Heroine, annars måste man vänta så länge. Jag blev besviken när Mera dog, hon tillförde så mycket bra för Zack men samtidigt finns ju Hebe där i utkanten och lockar och jag hoppades att bebisen skulle kunna hjälpa han att landa. Hebes mamma Olympia har någonting med Zacks förflutna att göra men vet inte på vilket sätt, för de kan ju inte vara syskon för då blir det lite äckligt med all attraktion de känner. Jag kommer genast kasta mig över nästa del i serien, länge sedan jag läste 4 böcker i rad av en författare men jag gillar att vara i Zacks värld.
Betyg 5 av 5
boken finns att köpas på  adlibris bokus cdon

"Alla hjältar föds ur tragedier"

1 kommentar:

  1. Har precis läst ut Heroine och alla frågor får svar där :)

    SvaraRadera

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...