15 november 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 46

Ny vecka och det innebär en ny bokbloggsfråga.
Hur länge har du bokbloggat? Vad var det som fick dig att börja? Har du några tips att ge till de nya bokbloggarna, kanske finns det något du ångrar att du har gjort eller inte gjort under året lopp eller har du kommit på några smarta  knep som du önskar att du visst redan när du började blogga?


Jag var tvungen kolla upp hur länge jag har bokbloggat och det visar sig vara i 4,5 år. När min dotter föddes så hade jag en blogg där jag skrev lite om graviditeten och en del om böcker, när hon var född så blev det mer och mer om böcker och till slut tog jag beslutet att skaffa mig en bokblogg.
Nej jag kan inte påstå att jag har några tips, jag bloggar för min egen skull, för att ha koll på vad jag har läst och inte och vad jag har tyckt om de lästa böckerna, jag bloggar inte för att få massor av läsare utan de som är in på min blogg gillar nog samma typ av böcker som jag. 

3 kommentarer:

  1. Tiden går så fort! Jag bloggar också bara för min egen skull, men nog är det roligt att det finns några som läser.

    SvaraRadera
  2. Det är kul att läsa om det började för olika bokbloggare och lite runt det hela ;)

    SvaraRadera
  3. Det är nog så som det blir mest hållbart och luftfyllt om man gör som man själv känner för :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...