31 juli 2016

Christina Larsson - Du kommer inte undan...

Det här visade sig vara del 3 i en serie, dessutom en serie som ligger oläst här hemma. Så äntligen fick jag upp ögonen för den här serien och lär plöja den rätt fort.

Städerskan Lina Wikman tror inte sina ögon när hon hittar en naken, död man i en lyxvilla i Örgryte. Lina som är förföljd av en hotfull stalker som vill förstöra hennes är nära ett sammanbrott men lyckas larma polisen till lyxvillan och det visar sig att mannen är mördad.
Eftersom det är snöstorm får kriminalkommissarie Ingrid Bergman och hennes team en svår start på sin utredning. Den döde visar sig vara husets ägare Erik W Sternberg och han mördades med ett massivt övervåld, när de börjar nysta i hans liv så verkar allting till en början vara fullt normalt men sen börjar det ena skelettet efter det andra att trilla ut ur garderoben och med mörka hemligheter så finns det en hel del fiender också.


En riktigt spännande bok! Jag har tänkt fortsätta läsa klart den här serien som tyvärr bara är fyra böcker, men det är helt klart böcker i min smak när det är spännande utredningar som man har svårt att släppa taget om och karaktärer man fastnar för. Sträckläsnings böcker helt klart så nu ska jag genast kasta mig över en till del i serien.
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på harpercollins  

1 kommentar:

  1. Det är ju den serien som jag har stående här, oläst. Köpte alla böckerna på en gång och liksom hoppades att det skulle bli bra :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...