8 april 2016

Bokbloggsjerka 8 – 11 april

Fredag och det blir nog en riktigt bra fredag, solen skiner och jag ska iväg till stallet på en längre ridtur. Jag har äntligen börjat rida igen efter flera års uppehåll och sist jag var iväg så regnade det,idag stämde vädret bättre överens med mitt humör.
Men fredag innebär oxå Jerka, och den här gången vill Annika att vi ska skriva om en eller flera böcker som vi tycker är riktigt spännande.

Jag förstår vad Annika menar, Nora Roberts böcker är inte riktigt spänningsromaner det är mer feelgoodromaner. Men här kommer 5 förslag på böcker som jag har gillat, de har sugit tag i mig och inte släppt taget förens man har läst sista sidan och även då fortsätter boken ha ett grepp i en så man vill läsa mer av samma författare. Det är utan inbördes ordning och jag tjuvkikade faktiskt på min lista över favoriter ;)

M.J. Arlidge - Ole dole
M.J. Arlidge - Bro bro breja
Samuel Björk - Det hänger en ängel ensam i skogen
Stefan Ahnhem - Offer utan ansikte
Dean Koontz - Psykopaten

Nu ska det bli riktigt spännande att läsa era förslag, sen lär man ha många böcker man vill spana in och sen kommer nog några hamna på vill-läsa-listan, så ingen bra jerka för oss som försöker minska ner antalet olästa böcker :P

17 kommentarer:

 1. Underligt nog så har jag knappt läst någon av alla böcker som hittills funnits på alla listor i dag. Av dina har jag bara läst Psykopaten, men jag har planer på att läsa alla de andra :)

  SvaraRadera
 2. Inte läst någon av dessa. Jag har läst en annan bok av Koontz, men den var inte särskilt bra och jag fick en massa andra tips på annat som han hade skrivit som var bättre. Så det blir till och fortsätta utforska hans författarskap.

  SvaraRadera
 3. M.J. Arlidge har jag varit nyfiken på ett tag nu.

  SvaraRadera
 4. Å, jag är också så sugen på att återuppta ridningen! Hoppas du får en fin tur. Tack för boktipsen, redan titlarna låter läskiga :)

  SvaraRadera
 5. riktigt läskiga skrämmande titlar...

  SvaraRadera
 6. Bra spännande tips du har. Har läst alla utom den sista :) Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Ahnhem och Björk skriver onekligen riktigt spännande. :)

  SvaraRadera
 8. Har inte läst någon av böckerna du nämner.

  SvaraRadera
 9. Spänning kan vara så mycket, inte nödvänigtvis ond bråd död. Utan också en bra intrig och karaktärer som har mycket att förlora.

  SvaraRadera
 10. Vad underbart att få återuppta ridningen, det skulle jag också vilja göra :)

  SvaraRadera
 11. Tack för tips! Åh vad härligt med ridtur, saknar det allt :)

  SvaraRadera
 12. Dean Koontz Psykopaten igen! Måste vara riktigt spännande. ;) Just den Koontz har jag förstås missat.

  SvaraRadera
 13. Det hänger en ängel ensam i skogen är verkligen spännande!

  SvaraRadera
 14. Koontz är jag bekant med. de andra känner jag inte till

  SvaraRadera
 15. Koontz har jag aldrig läst något av - kanske borde bli ändring på det!

  SvaraRadera
 16. Samuel Björk - Det hänger en ängel ensam i skogen har jag i bokhyllan men vet att de kommer på Storytel med bra uppläsare, då passar jag på

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...