30 december 2015

Debbie Macomber - Julkänslor

Tillbaka till staden Cedar cove, en julhistoria med familjer som försöker försonas, hundvalpar och en stad där alla känner alla. Det är tur att det i början står vem som är vem för det är väldigt många karaktärer på en kort bok, hade jag läst böckerna i serien så jag hade haft de färskt i minnet så hade det verkligen gynnat den här boken. 
Det känns lite mycket och grötigt och hoppigt från karaktär till karaktär, författaren borde ha nöjt sig med att ha skrivit om en familj och sen haft de andra bara som bi karaktärer i den här boken, för vissa bryr man sig inte riktigt om utan man vill veta hur det kommer gå för Beth när hennes exmake ska komma på julafton och dessutom har med sig en ungkvinna som sitt sällskap. 
Boken är mysig men känns inte jätte julig förutom alla granar och handlar om julafton men jag får inte den där julkänslan och boken är jätte förutsägbar. 
Har ni läst serien kan ni ge den här en chans, annars så finns det bättre böcker. 
Betyg 2 av 5


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...