30 juli 2015

Carin Gerhardsen - Tjockare än vatten


Flertalet katter har blivit dränkta och sedan utplacerad i anslutning till vatten i ett bostadsområde i Stockholms södra förorter. Men när en kvinnlig psykolog hittas dränkt och stympad i sitt badkar så börjar Conny Sjöberg och hans team få annat att tänka på.
Men när mannen som var med och våldtog Petra faller tjugofem meter ner på en bil och dör så tar utredningen en ny vändning och allting börjar riva i de gamla såren för poliserna men speciellt för Petra och Hamad. 


Gerdins relation med den gifta mannen tog en ny vändning som kändes rätt otippad men det var verkligen en bra lösning och det var på tiden kanske att hon öppnade upp sig lite om sitt privaliv för någon kollega. Petra och Hamad lever verkligen mitt i helvetet ett tag men det var skönt att storyn med Lina fick en lösning även om det kändes sjukt otippad, snacka om hemlighet att gå och bära på.
Nu finns det bara kvar en bok i serien att läsa och man känner att serien börjar knyta ihop trådarna och det ska bli riktigt spännande att få läsa sista boken! 
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på cdon  adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Natalie Cox - En oväntad jul

  Titel & Omslag Ett gulligt omslag och passande titel. Handling Charlie älskar inte julen. Särskilt inte den här julen. Charlies pojkvä...