25 juli 2015

Robyn Carr - Viskningar i vinden

Bok tre i serien om den lilla staden Virgin River. 

Åklagaren Brie Sheridan reser till Virgin River för att vila upp sig efter en tuff tid, inte nog med att Bries man övergav henne för hennes bästa väninna utan hon har även blivit brutalt överfallen av en våldtäktsman som hon försökt få i fängelse men misslyckats. 
Nu vill Brie få lite lugn och ro och få återhämta sig från allting tillsammans med sin bror Jack och hans familj och vänner. Men av vännerna är före detta polisen Mike Valenzuela som Brie kommer ha svårt att motstå och han har rykten om sig att vara en riktig kvinnokarl. 
Stadens barnmorska Mel som även är gift med Jack besöks av flera unga kvinnor som verkar ha blivit drogade och våldtagna och hon vill ha hjälp av Brie och Mike för att få tag i den skyldige. 

Det händer verkligen mycket i den här lilla staden men den här var så himla förutsägbar men samtidigt är det roligt att följa fler och fler invånare men hade varit roligt med lite fler grundinvånare inte bara alla nyinflyttade. Jag kommer helt klart läsa fler böcker i serien men ska ta en liten paus med dessa nu för det blir lite för mycket att läsa tre böcker från en serie på sträck! 
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...