22 mars 2015

Tv - serier [v12]

the Fosters s02x20
Connor sa till sin pappa att han smet ut för att träffa Jude och att han är gay, så hans pappa vill inte låta Connor och Jude träffas igen.
Vilken tur det var att det inte var Jude som blev skjuten, och att Connor bara blev skjuten i foten.
Någon har tagit ut kreditkort i Callies namn, och hon upptäcker att Sarah har en del av det som är inköpt i hennes namn och att det är killen, Liam, som bodde i det där fosterhemmet som låg bakom det fast Sarah tar på sig all skuld och Liam säger att hon har gjort det. Tills de kan bevisa för Sarah att Liam utnyttjat henne på samma sätt som han utnyttjat Callie.
Mariana träffar sina biologiska morföräldrar, Anna flyttar hem till the Fosters.

the Following s03x03
De är alltid så nära men ändå så långt ifrån. Och vem som egentligen styr och ställer vet man aldrig och inte heller vem som är god eller ond, det är lite en gråzon hela serien.


Eye candy s01x10  *säsongs avslutning*
Det var så spännande förra avsnittet och äntligen får vi veta lite mer detaljer.
De hittar Tessas kropp och Sophia är försvunnen, och Lindy hittar Tessas telefon bland Jakes saker och hon konfronterar han när de är och gräver där Lindy tror att hennes systers kropp är begravd som en Jane Doe. Men Jake säger att det inte är hennes syster som låg i kistan men att på surfplattan som ligger i kistan så är sanningen om vad som hände Lindys syster.

Lindy vill att Tommy ska rädda Sophia och följer med Jake så att ingen mer av hennes vänner ska dö och hon lyckas på något sätt se till att Jake åker dit och börjar jakten på sin syster igen, men Sara verkar inte ha blivit kidnappad utan hon gav sig av.

Chasing life s01x20
Greers föräldrar ska skilja sig
Brenna får veta att hennes benmärg passar till någon och blir tillfrågad om att donera.

April får veta att Dominic och hennes halvsyster dejtar och hennes läkare ringer till henne och det verkar vara dåliga nyheter.

the Flash s01x15
Iris är helt plötsligt svartsjuk nu när Barry skaffat flickvän och det gör Eddie svartsjuk. Och Barrys flickvän säger till Iris att hon märker att hon har känslor för Barry sen berättade Iris för Barry hur hon egentligen känner. Och Iris fick i sin tur veta att Barry är the Flash.

Iris fick i uppdrag av sin chef att snoka kring Harrison Wells. Cisco fick veta sanningen om Harrison, att han var den som dödade Barrys mamma och vem Harrison egentligen är sen dödade han Cisco.
Men vet inte om Barry åkte framåt eller bakåt i tiden när han sprang så där fort och att Cisco kommer vara med i fler nutida avsnitt men att han kommer dö..? 


Arrow s03x16
De måste ha dålig säkerhet hos polisen eftersom det så ofta blir skottlossning där.
Laurel och hennes pappa pratade äntligen ut och de pratade med Sarahs flickvän.
Thea söker skydd hos Roy och hon känner sig jätte förvirrad, ja tar de upp sitt förhållande igen så blir jag bara glad.

Chicago fire s03x18
Usch vilka hemska föräldrar det finns, vissa ska inte ha barn.

Hart of Dixie s04x09
George flyttar till Nashville. Lemon och Lavon förlovade sig, även om det inte var meningen.
Zoe och Wade bråkade om att han vill gifta sig och inte hon, och George förklarade för Zoe varför det var så viktigt för Wade så hon ändrade inställning.

Glee s06x13 *serie avslutning*
Massor med Glee klubbar, Mr Schuster blev rektor.
Rachel är surrogatmamma åt Kurt och Blaine, hon har gift sig och Tina verkar ha blivit tillsammans med Artie. Rachel vann något pris och tackade så klart mr Schu.
Så var Glee över och ja jag vet inte vad jag ska säga, skönt att man inte pressar serien mer utan nu låter den få ett bra avslut även om alla inte fick det avslut jag hade velat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...